7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790083
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Titanic

użytkownik usunięty

Film jest cudowny!!!!! Oglądałam dwa razy i nie mogę się skupić na wykładach, bo nic innego nie wejdzie mi do głowy. Mój barometr oceniłby to na tysiąc +!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10

Oj tak. Skupienie się na czymś oprócz Titanica to dla mnie też problem. Moje zeszyty są zapełnione cytatami z filmu, rysunkami i innymi rzeczami związanymi z Titanicem. Nawet jedną koleżankę z rozpędu zaczęłam nazywać Rose (ona też uwielbia Titanica).

ocenił(a) film na 10
captain_cassidy1912

ja (az wstyyd sie przyznac) obejrzalam Titanica po raz pierwqszy dopiero w te wakacje (1 dzien wakacji 27 czerwca poniedzialek :D) jak lecial na Polsacie w 2 czesciach. tak mnie ten film zachwycil, ze mozna powiedziec ze pol wakacji uplynelo mi na Titanicu ;) obejrzalam go przez ten czas chyba z 30 razy, znalazlam mnostwo stron w necie (jakies 30 mam w ulubionych), czytalam FanFiction (chyba wiecie co to jest) po angielsku w internecie, szukalam na allegro gadzetow z Titanikiem, pisalam cytaty w zeszytach, nawet probowalam rysowac :D:D treraz mi przeszlo, nie mam nawet czasu ogladac Titanica tyle razy ile bym chciala ale nadal uwielbiam ten film i jest on moim nr 1 :)