7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790083
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

... setki osób tam umarło. Ostatnio czytałam, że jakaś para po obejrzeniu tego filmu, popłyneła tam, zanurkowała w miejce gdzie leży rak Titanica i wzieła tam ślub. A przecież to jest normalny cmentarz, wodny grób dla tylu osób. Mogę się założyć, że za kilka, kilkanaście lat ktoś nakręci taki romantyczny melodramat osadzony w realiach zburzonego World Trace Centre i nasze dzieci bedą się tym zachwycać.

Zzzz

Wiesz, reżyser chciał pokazać katastrofę z perspektywy jakieś zakochanej parki(pulchna rose i downiasty jack:)), ale nie jestem na 100% pewna, czy mu to aby napewno wyszło...:-/ W każym razie, ja film dla samego statku oglądam. Słyszałam o tej parze... Ci ludzie nie mają wstydu... Po prostu szlag mnie trafił, kiedy się o tym dowiedziałam... Pozdrawiam.

Zzzz

Moim zdaniem ten Twoj osąd jest zbyt radykalny. Musi byc jeszcze jakis wątek a nie tylko krok po kroku pokazane jak tonie statek. Nie pasowało im chyba wlepienie terrorystów to wzieli sie za zakochaną pare. a co do podobnych idiotyzmow jak branie slubu w podwodnym cmentarzu to jest to zalosne, ludzie robia z siebie coraz wiekszych debili.

ocenił(a) film na 10
Zzzz

No ta para to rzeczywiście pojeby jakieś... Ale film... Moim zdaniem to raczej hołd dla ofiar katastrofy, było już od cholery filmów traktujących katastrofę Titanica z nieco "poważniejszej" perspektywy, dlaczego nie może być i romansidła?