Gdyby ktoś chciał jest do pobrania na chom.ikuj. Generalnie nie do końca rozumiem dlaczego film,
aż tak został okrojony. Szkoda, bo niektóre sceny zupełnie inaczej pokazują bohaterów. Ta wersja jest z
napisami, ale nie niestety sceny dodatkowe są jedynie w języku oryginalnym. Może ktoś kiedyś
pokusi się o dorobienie napisów.
Jest połączona w jeden film. W bardzo profesjonalny sposób. Gdybym nie wiedziała, że oryginalnie taka wersja nie została wypuszczona to nie domyśliłabym się, że to fani tak to zmontowali. Jedyny minus jest taki, że cały film jest z napisami, natomiast te sceny dodatkowe, wklejone są bez tłumaczenia.
Mogłabyś podać link, nie mogę znaleźć tej wersji rozszerzonej :p A zakończenie widziałem na you tube, nie było one już takie, wiecie nie było takie sentymentalne.
Wpisz w google "titanic white star extented edition chomi.kuj" i powinno się pojawić. Dziewczyna ma nick wilma74. Niestety nie można tu podać linku.
http://www.youtube.com/watch?v=o2tYHcXNwAk
tu masz ale w bardzo kiepskiej jakości. Lovett dowiaduje się że to Rose ma diament.
Dziękuję Ci ;)
Ale, to zakończenie rzeczywiście kiepskie. :/
Te oryginalne bardziej wzruszające ;(
film jest w dwóch połówkach, ale pliki są trzy.
Plik 1: I połowa filmu,
Plik 2: II połowa filmu z zakończeniem standardowym
Plik 3: II połowa filmu z zakończeniem alternatywnym.
można sobie obejrzeć to zakończenie, które się chce.
Ogólnie warto, bo rozbudowane są np. sceny zalewania wodą restauracji - bardzo przekonująco zrobione.
Szkoda.Pytam dlatego,że miałem genialnego kumpla na szkółce we Wrocławiu i kontakt sie urwał,a miał tak samo na nazwisko jak ty i był z tych okolic.Dzieki za info.Pozdrawiam.
na chomi...ku u uzytkownika o nazwije mariolooz jest wersja rozszezona wraz z napisami napisy sa w folderze napisy
Został okrojony, bo w przeciwnym wypadku trwałby 3,5 godziny. Trochę za długo jak na film kinowy. Kupiłem Titanika na DVD. Oprócz filmu w oryginalnej wersji dodano - oddzielnie - 24 niewykorzystane sceny z polskimi napisami, w tym alternatywne zakończenie. Jedne były całkiem dobre (np. kontynuacja pościgu uzbrojonego lokaja za Jackiem i Rose), a inne zupełnie zbędne. Co do zakończenia uważam że lepsze jest jednak to oryginalne. Mimo wszystko chętnie obejrzałbym rozszerzoną wersję z polskimi napisami.