Pod koniec filmu gdy tonęli tak mnie to wzruszyło że płakałem jak dziecko, i mnie aż gardło bolało... Was też wzruszył ?
W tym filmie nie było nic cudownego !! Słabizna poniżej oczekiwań 4/10 jakim cudem ten beznadziejny film dostał tyle oskarów skoro teraz nawet w pierwszej 50 niema go . Trylogia Władców pierścienia nie została tak nagrodzona statułetkami jak ten shit ... Żałosne przereklamowany film i pewnie ktoś komuś nieźle dał w łapę za te oskary ! takie jest moje zdanie .
Pewnie przez takich ignorantów jak wy ten film jest jeszcze w pierwszej 100 . Myślę że w ogóle nie znacie się na kinie .
nie ośmieszaj się.
Zmierzch, który znajduje się w twoich ulubionych jest sto razy gorszy od Titanica.
Tak, tak, tak:
http://www.filmweb.pl/person/David+Cronenberg-337/discussion/Big+mistake...-1989 107#post_8170612
Wątpię mistrzu żeby przy twoim ciągłym braku własnego zdania był to sarkazm. Zresztą na blogu komara te tematy są dokładnie opisane.
Na jakimś innym koncie.\
Skończ już z tym trollingiem, bo robisz się żenujący, Twoje nowe topici są bez polotu.
Wszyscy Cię miażdżą, daj sobie spokój z tym forum, bo od naszych ciętych riposty serce może Ci wysiąść
Many ma beznadziejny gust w porównaniu do mnie.
Ja nie miałem jeszcze żadnego alterkonta.
Współczuję Ci, że utożsamiasz wszystkich ze sobą.
Chyba nie możesz pogodzić się z tym, że jesteś głupszy od wszystkich innych ludzi na świecie, więc ich nazywasz głupkami.
No naprawdę, jestem pełen podziwu dla twojej elokwencji. Aż nie wiem co powiedzieć...
Nie wiesz, bo Cię załatwiłem.
Próbujesz być sarkastyczny, ale prawda jest taka, że przez ten czas, w którym mi nie odpowiadałeś był czasem, w którym zbierałeś z ziemi swoje części.
Tak Cię załatwiłem.
Kolejnej wypowiedzi będziesz szukał w google, bo nie wiesz jak mi odpowiedzieć.
Kolega mi opowiadał jak był na Titaniku w kinie i w tej scenie,kiedy Rose próbuje wołać słabym głosem "help,help"
koleś wstaje i krzyczy "MYNTOOOOOOON".Padłem.
Oczywiście że wzruszył. Scena o której wspomniałeś była niezwykle poruszająca i smutna!
Też jestem na tablecie i czasami mi się nie chce nawet polskich znaków pisać :) Eminem już się niestety skończył, z tych przygnębiających lubię "Cleanin Out My Closet".