7,3 791 tys. ocen
7,3 10 1 790754
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Zakończenie...

ocenił(a) film na 9

Zastanwiam się nad zakończeniem... Według mnie Rose umiera tej nocy po wyrzuceniu naszyjnika, dlatego wraca na statek i łaczy się z Jackiem.. zresztą wkoło są wszyscy którzy katastrofy w tamtym momencie nie przezyli.. Jaka jest wasza opinia??

sibel85

Masz rację!Rose na końcu filmu umiera.....

ocenił(a) film na 10
sibel85

Zgadza się, Rose na końcu filmu umarła. To była piękna scena...

ocenił(a) film na 10
whatsernameGD

Umarła i dołączyła do wszystkich którzy zgineli na Titanicu(stąd ta końcowa scena).Jack przed śmiercią do niej powiedział że nie umrze na morzu tylko w ciepłym łóżku jako staruszka i sie sprawdziło ...

ocenił(a) film na 10
sibel85

Hmmm...ciekawie to interpretujecie :) Ja szczerze powiem nigdy nie brałam tego pod uwagę ale w zasadzie to jest bardzo możliwe...

Noi nie mamy pewności, czy tak jest czy nie bo ostatecznie w filmie nie jest to potwierdzone;) tak więc znów domysły, domysły :)

Anastazja_2

mi też się wydaje, że ona umarła. wydaje mi się na zegarze przy który stoi Jack jest chyba 2.25-godzina o której statek zatonął... więc to chyba też jakiś "znak" że umarła...? Naprawdę piękne zakończenie

ocenił(a) film na 10
Ringare

na zegarze? nigdy się nie przypatrywałam, zawsze patrzyłam na twarz Jacka:) zaraz sprawdzę...możliwe, dobra interpretacja, możliwe, że Rose umiera...

Anastazja_2

właśnie tak mi się coś zdaje, że 2.25 :). Potem jeszcze na youtube filmik kilka razy oglądam, ale za niska jakość jest i nie widać tak dobrze...

użytkownik usunięty
sibel85

należy pamiętać, że Rose miała już 100 lat!! słuszny wiek, by umrzeć w spokoju po dłuugim i bogatym życiu