7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790083
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Zacznę od tego, że osobę, która ten temat stworzyła dyplomatą nazwać nie można...jeżeli myślisz, że dyplomaci to nadęci,wulgarni gówniarze (albo ludzie zacowujący się jak gówniarze) krytykujący wszystko i wszystkich jak tylko im się podoba(bo z tego co napisałeś na takiego wyglądasz) to radzę sięgnąc do słownika i następnym razem przebierać w słowach. Nie zaprzeczam, że swoje zdanie każdy może wyrazić, aczkolwiek są jakieś granice. A co do filmu, to nie mam nic przeciwko.Mam do niego jakiś sentyment i lubię tę historię, bo ma w sobie jakąś magię. A to, że mnie przyciąga nie oznacza, że jestem fanką dennych romansideł, a nawet jestem owych książek wrogiem.Myślę, że gdyby "Titanic" nie był filmem dobrym nie byłby filmem oskarowym,a Ci co te nagrody przyznali znają się na rzeczy, więc Tobie "dyplomato" radzę pooceniać jakieś filmy z łatwiejszą fabułą, bo chyba widzom amatorom (a Ty nim najwidoczniej jesteś) ocena wychodzi najlepiej na płytkich filmach, i być może dla Ciebie bardzo dobrym filmem byłby film "Chłopaki na ibizie"...no cóż..kwestia gustu i poziomu inteligencji odbiorcy.Pozdrawiam.I jeżeli Cię uraziłam to przepraszam choć tak to wszystko wg mnie wygląda.

natalia_3

Chciałabym napisać sprostowanie. Temat pojawił się w dwóch miejscach. Celem zamierzonym tej treści była zawartość jednego z tematów, i tam się znalazła. Natomiast nie wiem po co moja wypowieź pojawiła się jako oddzielny temat. Proszę o jego usunięcie.