7,3 791 tys. ocen
7,3 10 1 790754
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

jak dla mnie...

ocenił(a) film na 1

ten film nie był wzruszający -.- znam historię i co? ZNAŁAM NAWET JĄ GDY CHODZIAŁAM DO PRZEDSZKOLA! ludzie utonęli i co? mam ryczeć, bo ludzie utonęli, a i tak wiem, że i tak jest ich więcej niż 6 bilionów czy tam co??????

ocenił(a) film na 1
Evil11

i nie chcę nikogo urazić, ale serio nie widzę w tym arcydzieła i powodu do płakania -.-

ocenił(a) film na 3
Evil11

Boże... Ile ty masz lat? 6 bilionów ludzi na świecie wg Ciebie jest... Matko, ciekawa wersja. Wiesz w ogóle ile to jest bilion?
Dla twojej wiadomości na świecie jest coś około 7 miliardów ludzi.
Ludzie utonęli i to przerażająca rzecz. Film może się nie podobać - mi się nie podobał - ale to nie zmienia faktu, że jak kogoś nie rusza śmierć tylu osób to coś z nim jest nie tak. A co myślisz o drugiej wojnie światowej? Że trudno, bo niemcy powybijali polaków i żydów, ale było i nie ma i trzeba z tym żyć? Wgl. cię to nie rusza?

ocenił(a) film na 1
KeThA

nie o to mi chodziło -.- znacz pojęcie "los"? przeszłość nie wiem czemu przestała mnie ruszać -.- najwidoczniej los tak pokierował i musiało tak być -.- bilion to bardzo dużo (chyba Chińczyków tyle jest)

ocenił(a) film na 1
KeThA

Jezu, jaka dramatystka z cb O.O normalnie ja już nie mam takich problemów O.O i nie wiedziałam, że 12 to to samo co 6 -.- brawa za inteligencje -.- jest powód dla którego nie rusza mnie śmierć tylu osób- moja obojętność i brak uczuć to moje najgorsze wady i nie wiem jak to zmienić szczerze -.-

ocenił(a) film na 9
Evil11

Nie płakałam na tym filmie, niestety muszę się do tego przyznać, ale mimo to film nadal mi się podobał.