7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790083
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

titanic

użytkownik usunięty

Titanic to pięny film oglądałam go 21razy i za kazdym razem płacze chciałabym się dowiedzieć czy na pokładzie była nie jaka Rose i zobaczyć jeżeli to możliwe jej zdjecie!!Jeśli jest to możliwe to napiszcie i przeslijcie mi jej zdjecie mój email to baba009wp.pl!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

no niestety kochana ,Rose byla postacią fikcyjną Jack również

użytkownik usunięty

A ja słyszałam ze dopiero ten flm to prawda i ze stara wersja nie ukazała do konca prawdziwej histori.

użytkownik usunięty

ja też słyszalam że stara wersja nie do konca ukazala calą prawdę dopiero film titanic uświadomil nam jak bylo na prawdę!

użytkownik usunięty

nie prawda Rose nie była postacią fikcyjną.Ona była na prawdę i Jack też. Ja dużo się na ten temat interesuję i wiem!

użytkownik usunięty

to były postacie fikcyjne, dopiero po nakręceniu filmu Cameron dowiedział się, że na pokładzie płynął J. Dowson; ale to był Joseph Dowson ;-) ale to fajnie że się interesujesz

ocenił(a) film na 9

Sprawdź to w "Encyklopedii Titanica" jeśli bardzo chcesz :-) .

ocenił(a) film na 9

Wejdź na http://titanic.prv.pl/ i tam gdzieś jest lista pasażerów.

użytkownik usunięty
K_B_

Ja też uważam, że Rose i Jack byli prawdziwi. A choćby nawet nie to dla mnie zostaną na zawsze prawdziwi. Oglądałam film 30 razy i nie dam sobie powiedzieć inaczej. Interesuję się Titaniciem od lat- jest to moje życie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie ja tam Titanic i piosenKA " My heart will go on" TITANIC JEST PIĘKNY I KOCHANY !!!!!!!!!!!1

użytkownik usunięty

.........i ta jedynka na koncu wykrzykników !!!1

użytkownik usunięty

kocham ten film ,a jeszcze bardziej kocham muzyke do filmu, kochaniutki james horner, nic lepszego nie mozna bylo storzyc...:))

ocenił(a) film na 10

Tak, muzyka jest śliiiczna, dźwięczy mi w uszach. Co bysmy zrobili bez Hornera?

ocenił(a) film na 10
captain_cassidy1912

Soundtracki do Titanica to jedne z najlepszych jakie slyszalam :)