Titanic to pięny film oglądałam go 21razy i za kazdym razem płacze chciałabym się dowiedzieć czy na pokładzie była nie jaka Rose i zobaczyć jeżeli to możliwe jej zdjecie!!Jeśli jest to możliwe to napiszcie i przeslijcie mi jej zdjecie mój email to baba009wp.pl!!!!!!!!!
A ja słyszałam ze dopiero ten flm to prawda i ze stara wersja nie ukazała do konca prawdziwej histori.
ja też słyszalam że stara wersja nie do konca ukazala calą prawdę dopiero film titanic uświadomil nam jak bylo na prawdę!
nie prawda Rose nie była postacią fikcyjną.Ona była na prawdę i Jack też. Ja dużo się na ten temat interesuję i wiem!
to były postacie fikcyjne, dopiero po nakręceniu filmu Cameron dowiedział się, że na pokładzie płynął J. Dowson; ale to był Joseph Dowson ;-) ale to fajnie że się interesujesz
Ja też uważam, że Rose i Jack byli prawdziwi. A choćby nawet nie to dla mnie zostaną na zawsze prawdziwi. Oglądałam film 30 razy i nie dam sobie powiedzieć inaczej. Interesuję się Titaniciem od lat- jest to moje życie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie ja tam Titanic i piosenKA " My heart will go on" TITANIC JEST PIĘKNY I KOCHANY !!!!!!!!!!!1
kocham ten film ,a jeszcze bardziej kocham muzyke do filmu, kochaniutki james horner, nic lepszego nie mozna bylo storzyc...:))
Tak, muzyka jest śliiiczna, dźwięczy mi w uszach. Co bysmy zrobili bez Hornera?