7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790083
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

...qrcze ten film za kazdym razem gdy go ogladam coraz bardziej mi sie podoba,a piosenka "my hearts will go on" jest dzielem w dziele...trafiona jak grom z jasnego nieba

użytkownik usunięty
louise

nooooooooooooooooooooooooooo maaasssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz raaaaaaaccjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

użytkownik usunięty
louise

Uwielbiam tę piosenkę, film też jest niczego sobie.

użytkownik usunięty
louise

Nie rozśmieszajcie mnie! Ogólnie film jest dobrze nakręcony, efekty również niczego sobie, ale moim zdaniem James Cameron chyba chciał zanudzić nas na śmierć. Jakieś banalne melodyjki i bezsensowna fabuła. A moja koleżanka mówi, że to dzieło - więc nic dziwnego, że należy do koła gospodyń wiejskich! Ludzie tu się nie znają i w ogóle nic nie wiedzą. Dla tych, którzy uwielbiają Titanica, powinni obejrzeć sobie dobranockę. Pewnie też nią nie pogardzą...

użytkownik usunięty
louise

To najlepszy film jaki kiedykolwiek widziałam. Za każdym razem jak go oglądam wzruszam się do łez. Bo przecież to nie tylko opowieść o wielkiej katastrofie niezatapialnego statku. To historia nieszczęśliwej miłóści. Po prostu trzeba to obejrzeć. Nawet efekty specialne są lepsze niż w niejednym tanim filmie sensacyjnym.

użytkownik usunięty
louise

To najlepszy film jaki kiedykolwiek widziałam. Za każdym razem jak go oglądam wzruszam się do łez. Bo przecież to nie tylko opowieść o wielkiej katastrofie niezatapialnego statku. To historia nieszczęśliwej miłóści. Po prostu trzeba to obejrzeć. Nawet efekty specialne są lepsze niż w niejednym tanim filmie sensacyjnym.

Louise, Titanic to nie jest dzieło to arcydzieło! Wspaniała rola Di Caprio i Kate Winslet (zasłużenie ta para otrzymała za ten film oscary). James Cameron tak sprawnie nakręcił to arcydzieło, że widz nie nudzi się ani przez chwilę. Ogólnie, Titanic to najlepszy film jaki widziałem w swoim życiu!

ocenił(a) film na 6
La_Pier

nie chce cie martwic ale ani winslet ani dicaprio nie dostali za titanica oscara (boski leo nawet nie mial nominacji :P)

użytkownik usunięty
Nakf

Skoda ze Leonardo nie dostał oscara bo naprawde na niego zasłuzył

użytkownik usunięty
Nakf

Szkoda ze Leonardo nie dostał oscara bo naprawde na niego zasłuzył

louise

..............................Ha,ha. Nakf, ja doskonale o tym wiem ;)

La_Pier

Powiem wam jedno szkoda tylko ze kobiety, które sa fankami titanica orlando blooma i podobnych nie nosza ze soba jakis plakietek. Zycie byloby o wiele latwiejsze zwlaszcza w doborze partnerki, i na odwrot.