moja ocena jest tylko za stworzony statek przez Camerona (jest przechuj zajebisty) robi na mnie totalne wrazenie :) i koniec na tym. historia jak w 18 milionach innych filmow. miłość,śmierć ble ble ble
Hmm.. trafniejsze określenie to:
"Miłość nie istnieje" to tylko wymysł ludzi, którzy nigdy takiego uczucia nie zaznali.
To je piękny film o miłości, bez której nie ma life... I nigdy nie byłoby i nie będzie, nie ma nic potężniejszego i ważniejszego od miłości, to jest klucz wszechświata, Life and Universe, bez miłości życie nie ma ŻADNEGO sensu! Kropka kurde' Not love not sense in your life. This is real truth son. I'm sorry but it's true whether you like it or not. Musiałbyś przekonać 7 miliardów ludzi że miłość nie istnieje plus mnie, Boga itd... A więc wnioski nasuwają się same...
Nie no ku'wa wymysł ludzi ... Leże na podłodze. Albo rodziców nie miałeś albo Cię nie kochali tak naprawdę, świat odrzucił bo inaczej sie nie da tego wytłumaczyć. Jeśli nie wierzysz w miłość to zostaje nienawiść równie prawdziwa bo, ... to w nic nie wierzysz, a bez wiary, nadziei i miłości ... dopowiedz sobie sam.
Trzeba być sorry... komplementarnym bez dna idiotą żeby tak sądzić, Ty nawet nie wiesz ile miłości zaznałem choćby ze strony rodziców. Miłość istnieje nie tylko jako uczucie (podobnie UFO, duchy i inne również real istnieją), jest potwierdzona wszelkimi badaniami naukowymi jako hormon, gen, dusza, wszystko i wcale nie musisz się tłumaczyć, bo to twierdzenie jest równie żałosne co: Kula ziemska nie istnieje, Love exists my stupid son.
Ja dałem 9/10 za całą epicką sekwencję katastroficzną, od momentu zderzenia z górą lodową. To co dzieje się wcześniej jest niestety bardzo nudnym melodramatem. Zawsze miałem problem z przetrwaniem tej części.
Gdybyś wczuł się w oglądanie tego filmu i wyobraził sobie , że jesteś kimś na Titanicu może bardziej byś docenił ten wyjątkowy film. Ok każdy może mieć swoje zdanie , ale spróbuj kiedyś. I przugoruj chusteczki :-P dobra może pomiń to ostatnie...
Sęk w tym, że o ludziach na Titanicu było boleśnie mało. Tak naprawdę tylko końcówka z katastrofą pokazała coś więcej, cała reszta to tylko dłużyzna w postaci miłości pary głównych bohaterów. Gdyby połowę tego przeznaczyć na scenki takie jak przy tonącym okręcie - scenka z orkiestrą albo z łodzią i poszukiwaniem ocalałych, byłoby naprawdę świetnie. A tak zazwyczaj jest się już tak zmęczonym głównymi bohaterami, że nie docenia się końcówki. Tak naprawdę można obejrzeć ostatnią 1/4 filmu i nic się nie straci, a chociaż doceni się dobrze pokazaną katastrofę. Ale co kto lubi. :)
Ja prld, rozumiem że film Ci się podobał, ale żeby każdego co dał 2,3 albo 4 obrażać to lekka przesada. Każdy ma swoje gusta, mi ten film nie przypadł do gustu i kompletnie nie rozumiem jakim cudem można mu dać 10 ani tego skąd ma taką wysoką ocenę. Po Twoich komentarzach, które znajdują się nie tylko tutaj wnioskuję iż jesteś psychofanem tego filmu.
Lo kurde jakie dziecko neo ja pisze przeciez "jestes hejterem" a on sie jeszcze chwali loooll zglaszam cie pozdro
Nie mówię że akurat tutaj, przeczytaj wszystkie swoje komentarze. Też cie zgłaszam, pozdro
Ja jak widzisz tez, a spamowaniem mozesz zasmiecic ten temat ktory zapewne za kilka dni zostanie skasowane przez admina a nastepnie nasze konta wiec radze sie uspokoic. Pozdro
Dobra, też w zasadzie nie widzę sensu kontynuowania tej kłótni. Ja sam swoje zdanie, ty swoje i koniec kropka. Pozdro
- nienawidzę filmów, które mają jakiekolwiek sceny romantyczne
- totalnie nie mój gust
- zakończenie może i dobre, ale na maxa przewidywalne
- za 1 razem film może fajny, ale teraz puszczają go co chwila i po prostu już nie mogę na niego patrzeć
- film zdecydowanie za długi
Za to wszystko daje 2
To,ze jest dlugi nie oznacza ze jest niefajny,idioto,widzialem Zielona Mile i wcale sie nie dluzyl (a trwal ponad 3 godziny)
Dzizyyyss. Chce ci sie jeszcze drążyć ten temat. Ja oceny nie zmienie, moim zdaniem Titanic jest jednym z najgorszych filmów jakie powstały i tak zostanie, więc oszczędź sobie tych mądrości. To moja ostatnia wypowiedź na forum tego filmu. Odpowiedzi z twojej strony będą olewane. Koniec komentarza!
To slabo.widzialem kolesia ktory dal ocene 1 tylko dlatego,ze film jest za dlugi.ide szukac kolejnych hejterow.
Mając ponad 2 miliardy dolców do dyspozycji, też byś zrobił taki statek. Dla mnie również ten film to tylko zwykła historia, ale w ładnej oprawce - jak to mówią "gówno w złotym papierku".