PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=187}
7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790039
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

ujdzie

ocenił(a) film na 5

moja ocena jest tylko za stworzony statek przez Camerona (jest przechuj zajebisty) robi na mnie totalne wrazenie :) i koniec na tym. historia jak w 18 milionach innych filmow. miłość,śmierć ble ble ble

lukiblake

Piękny film o miłości

użytkownik usunięty
GRT6

Miłość nie istnieje.

użytkownik usunięty

Kobieta Cię rzuciła?

użytkownik usunięty

Ta...

Miłość to tylko wymysł ludzi, którzy nie chcą żyć sami.

użytkownik usunięty

Miłość istnieje, tylko czasem potrafi się urwać bezpowrotnie.

"Miłość nie istnieje" to tylko wymysł ludzi, którzy prezentują egoistyczne zachowania.

Hmm.. trafniejsze określenie to:
"Miłość nie istnieje" to tylko wymysł ludzi, którzy nigdy takiego uczucia nie zaznali.

ocenił(a) film na 10
Slaught

wyciskacz łez

ocenił(a) film na 10
kaczmarek1984

arcydzieło

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
kaczmarek1984

niesamowity film

ocenił(a) film na 10
kaczmarek1984

hity muzyczne

ocenił(a) film na 10
kaczmarek1984

narcyzowy dotyk

kaczmarek1984

O ile hity muzyczne rozumiem, bo jest tam przebój "My heart will go one".
Ale narcyzowy dotyk?

ocenił(a) film na 8
kaczmarek1984

Nie da się ukryć ;(

ocenił(a) film na 8

To je piękny film o miłości, bez której nie ma life... I nigdy nie byłoby i nie będzie, nie ma nic potężniejszego i ważniejszego od miłości, to jest klucz wszechświata, Life and Universe, bez miłości życie nie ma ŻADNEGO sensu! Kropka kurde' Not love not sense in your life. This is real truth son. I'm sorry but it's true whether you like it or not. Musiałbyś przekonać 7 miliardów ludzi że miłość nie istnieje plus mnie, Boga itd... A więc wnioski nasuwają się same...

ocenił(a) film na 8

Nie no ku'wa wymysł ludzi ... Leże na podłodze. Albo rodziców nie miałeś albo Cię nie kochali tak naprawdę, świat odrzucił bo inaczej sie nie da tego wytłumaczyć. Jeśli nie wierzysz w miłość to zostaje nienawiść równie prawdziwa bo, ... to w nic nie wierzysz, a bez wiary, nadziei i miłości ... dopowiedz sobie sam.

użytkownik usunięty
AlexRener

Nie filozofuj, bo nie da się czytać takich wypocin.

ocenił(a) film na 8

A jednak wcale się aż tak nie spociłem.

ocenił(a) film na 8

Trzeba być sorry... komplementarnym bez dna idiotą żeby tak sądzić, Ty nawet nie wiesz ile miłości zaznałem choćby ze strony rodziców. Miłość istnieje nie tylko jako uczucie (podobnie UFO, duchy i inne również real istnieją), jest potwierdzona wszelkimi badaniami naukowymi jako hormon, gen, dusza, wszystko i wcale nie musisz się tłumaczyć, bo to twierdzenie jest równie żałosne co: Kula ziemska nie istnieje, Love exists my stupid son.

użytkownik usunięty
AlexRener

Co ty nie powiesz. Fascynujące.

lukiblake

Ja dałem 9/10 za całą epicką sekwencję katastroficzną, od momentu zderzenia z górą lodową. To co dzieje się wcześniej jest niestety bardzo nudnym melodramatem. Zawsze miałem problem z przetrwaniem tej części.

ocenił(a) film na 10
lukiblake

Gdybyś wczuł się w oglądanie tego filmu i wyobraził sobie , że jesteś kimś na Titanicu może bardziej byś docenił ten wyjątkowy film. Ok każdy może mieć swoje zdanie , ale spróbuj kiedyś. I przugoruj chusteczki :-P dobra może pomiń to ostatnie...

ocenił(a) film na 10
recenzje_ati

Przygotuj. Sorry literówka

ocenił(a) film na 2
recenzje_ati

Sęk w tym, że o ludziach na Titanicu było boleśnie mało. Tak naprawdę tylko końcówka z katastrofą pokazała coś więcej, cała reszta to tylko dłużyzna w postaci miłości pary głównych bohaterów. Gdyby połowę tego przeznaczyć na scenki takie jak przy tonącym okręcie - scenka z orkiestrą albo z łodzią i poszukiwaniem ocalałych, byłoby naprawdę świetnie. A tak zazwyczaj jest się już tak zmęczonym głównymi bohaterami, że nie docenia się końcówki. Tak naprawdę można obejrzeć ostatnią 1/4 filmu i nic się nie straci, a chociaż doceni się dobrze pokazaną katastrofę. Ale co kto lubi. :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
Kotek_haker

Ja prld, rozumiem że film Ci się podobał, ale żeby każdego co dał 2,3 albo 4 obrażać to lekka przesada. Każdy ma swoje gusta, mi ten film nie przypadł do gustu i kompletnie nie rozumiem jakim cudem można mu dać 10 ani tego skąd ma taką wysoką ocenę. Po Twoich komentarzach, które znajdują się nie tylko tutaj wnioskuję iż jesteś psychofanem tego filmu.

ocenił(a) film na 10
Nekromanta21456

Lo kurde jakie dziecko neo ja pisze przeciez "jestes hejterem" a on sie jeszcze chwali loooll zglaszam cie pozdro

ocenił(a) film na 2
Kotek_haker

Nie mówię że akurat tutaj, przeczytaj wszystkie swoje komentarze. Też cie zgłaszam, pozdro

ocenił(a) film na 2
Kotek_haker

Nie, bo mam z cb beke xD

ocenił(a) film na 10
Nekromanta21456

Ja jak widzisz tez, a spamowaniem mozesz zasmiecic ten temat ktory zapewne za kilka dni zostanie skasowane przez admina a nastepnie nasze konta wiec radze sie uspokoic. Pozdro

ocenił(a) film na 2
Kotek_haker

Dobra, też w zasadzie nie widzę sensu kontynuowania tej kłótni. Ja sam swoje zdanie, ty swoje i koniec kropka. Pozdro

ocenił(a) film na 10
Nekromanta21456

A tak ps za co dales te2????

ocenił(a) film na 2
Kotek_haker

- nienawidzę filmów, które mają jakiekolwiek sceny romantyczne
- totalnie nie mój gust
- zakończenie może i dobre, ale na maxa przewidywalne
- za 1 razem film może fajny, ale teraz puszczają go co chwila i po prostu już nie mogę na niego patrzeć
- film zdecydowanie za długi

Za to wszystko daje 2

ocenił(a) film na 10
Nekromanta21456

To,ze jest dlugi nie oznacza ze jest niefajny,idioto,widzialem Zielona Mile i wcale sie nie dluzyl (a trwal ponad 3 godziny)

ocenił(a) film na 2
Kotek_haker

Dzizyyyss. Chce ci sie jeszcze drążyć ten temat. Ja oceny nie zmienie, moim zdaniem Titanic jest jednym z najgorszych filmów jakie powstały i tak zostanie, więc oszczędź sobie tych mądrości. To moja ostatnia wypowiedź na forum tego filmu. Odpowiedzi z twojej strony będą olewane. Koniec komentarza!

ocenił(a) film na 10
Nekromanta21456

To slabo.widzialem kolesia ktory dal ocene 1 tylko dlatego,ze film jest za dlugi.ide szukac kolejnych hejterow.

ocenił(a) film na 5
Kotek_haker

Usuń konto kotku.

ocenił(a) film na 10
Kadex

dlaczego?

ocenił(a) film na 5
Kotek_haker

Bo jesteś bardzo nie uprzejmy i nie akceptujesz zdania innych osób.

ocenił(a) film na 10
Kadex

i tak wroce za 3 tygodnie

lukiblake

Mając ponad 2 miliardy dolców do dyspozycji, też byś zrobił taki statek. Dla mnie również ten film to tylko zwykła historia, ale w ładnej oprawce - jak to mówią "gówno w złotym papierku".

Kotek_haker

No, z pewnością tego nie przeżyję.

ocenił(a) film na 10
lukiblake

Na 100% znow jakis hejter sie chwali!!!

ocenił(a) film na 8
lukiblake

Without love not life son...