PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502768}

Tlen

Kislorod
2009
7,2 5,6 tys. ocen
7,2 10 1 5602
7,3 11 krytyków
Tlen
powrót do forum filmu Tlen

Okrutny.

ocenił(a) film na 1

Film dla zwykłego widza jest chyba 75-minutową karą za nie docenianie wcześniejszych filmów, które się widziało. To nie powinno być nazwane filmem, a np. jakimś "wideo-eksperymentem".
Film przeznaczony dla ludzi, którzy uważają się za artystów i są niezykle "alternatywni", gardzą normalnością i brzydzą się jej.
A i tak uważam, że ludzie uznający ten film za arcydzieło mówią tak jedynie dlatego, że jest to modne, chcą być fajni i na siłę wyróżniać się.
Wytrzymałem tylko dlatego, że nie mogłem opuścić sali kinowej.

ocenił(a) film na 8
Zacky

czyżbyś widział go na edukacji filmowej?

ocenił(a) film na 1
neveermind

Tak :P

ocenił(a) film na 8
Zacky

wczoraj ? skoro takie masz zdanie na temat tego genialnego filmu to czemu się nie odzywałeś gdy pytano co o nim sądzisz?

ocenił(a) film na 1
neveermind

Bo chciałem stamtąd jak najszybciej wyjść, a to przedłużołoby pobyt w kinie :P
A Ty sie wypowiedziałaś?

ocenił(a) film na 8
Zacky

siedziałam na balkonie, nie chciałam się drzec, po drugie moim zdaniem idiotyczne jest pytanie " podobal Ci sie film? " . jeśli coś mnie poruszy dogłębnie to na pewno nie ujawniłabym swoich odczuc tak wielu osobom.

Zacky

Dokładnie tak! Nie powinni nam tego puszczać na edukacji,bo niestety żadnej lekcji z tego filmu nie wyniosłam. Może jestem zbyt głupia,może za mało filmów widziałam,ale ja totalnie go nie zrozumiałam. Jak dla mnie zbyt dużo dziwnych wątków + to nagrywanie w studiu...i te ich rozmowy? Zdecydowany przerost formy nad treścią.
Chociaż nie wszystkie filmy,które nam pokazują są aż tak złe to ja wciąż, od półtora roku, czekam na jakiś klasyk na naszej edukacji filmowej.Chyba się nie doczekam...

P.S. 2 LO? To pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 1
UnderYourSpell

2 LO :) Ostatni film o tych kamieniach z Południowej Afryki, które są używane w naszych telefonach był bardzo dobry. Poprzedni, ten azjatycki o oczyszczaniu ciała przed śmiercią itp. też najgorszy nie był. No a "tlen" to męczarnia. Również pozdrawiam :)

Zacky

Zgadzam się, powinni pokazywać dobre filmy dokumentalne i dramaty,które mają jakiś przekaz. Jeszcze jak szanowny pan,który prowadzi prelekcje powiedział,żeby filmu nie starać się zrozumieć tylko go wchłonąć to myślałam że zejdę...Chyba naczytał się za dużo rezencji na filmwebie,bo tutaj to samo przytoczyli. Zmarnowane 7 zł -.-

UnderYourSpell

Klasyki nie będzie na pewno... ;/ W kwietniu( jeżeli dobrze pamiętam ;p) ma być "Jak zostać królem", więc to będzie chyba kolejny z nielicznych filmów godnych uwagi ;)

ScaryDreams

Bez kitu będzie ''Jak zostać królem''? No nie wierze no! Film całkiem niezły, najbardziej jestem ciekawa jak go przedstawi koleś od prelekcji i jak sie nasze nauczycielki na jego temat wypowiedzą :) Huhuu bedzie sie z czego pośmiać :D

UnderYourSpell

Serio, serio ;p
U nas to wszyscy śpią na tych prelekcjach, na filmach w sumie też... xd

ocenił(a) film na 10
Zacky

Myślę, iż założenie konta na flmwebie powinno być dozwolone od 21 lat co najmniej. Licealiści niech czasem przemyślą, zanim napiszą. A opinie o "Jak zostać królem" ewidentnie świadczą o tym, że na te Wasze zajęcia z edukacji filmowej nawet nie powinniście zostać wpuszczani, bo Wasz wykładowca marnuje tylko czas.

2 LO? Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
Rudziak89

Troll

ocenił(a) film na 10
Ultor

Dobrze, wersja dla Ultora (bo chyba jak się łopatologicznie nie napisze, to ciężko zinterpretować): w ogóle nie zgadzam się z przedmówcami.

Rudziak89

wiecie gdzie ten film można obejrzeć?

ocenił(a) film na 10
paola900

Już teraz to zdaje się, że nigdzie niestety. Musisz szukać w necie, albo przez znajomych.