Jeśli nie ma czegoś w Empiku, Media Markt i Allegro to znaczy że tego nie ma. Trzech ostatnich filmów Dolana nie mogę dorwać.
Nie będzie wydania DVD w Polsce, gdyż prawa do "Toma" oraz "Na zawsze Laurence" posiada Spectator, który nie wydaje swoich filmów na DVD. Chyba jedyną możliwością jest przejęcie praw przez inną firmę lub dogadanie się w sprawie dystrybucji DVD np. jako dodatek do gazety.
Nie będzie na DVD, ponieważ prawa do "Toma" oraz "Na zawsze Laurence" posiada Spectator, który nie wydaje swoich filmów na DVD. Chyba jedynym sposobem jest przejęcie praw przez inną firmę dystrybucyjną lub porozumienie z jakąś gazetą i wydanie jako dodatku.
Miałem problem z dodaniem odpowiedzi i dodały się dwie :)
Blu-ray zostało wydane też w UK z angielskimi napisami - link poniżej
http://www.amazon.co.uk/Tom-Farm-Blu-ray-Xavier-Dolan/dp/B00JOMHKX0/ref=sr_1_2?s =dvd&ie=UTF8&qid=1428911235&sr=1-2&keywords=tom+dolan
Dobrze, że choć Mamę wziął Solopan i oby Spectator nie brał już więcej jego filmów. Nie każdy ma w zasięgu kino studyjne, a inaczej legalnie nie da się tego zobaczyć, skoro nie jest planowana dystrybucja DVD.
Ja mam podobnie, ale z filmem Na zawsze Laurence :/ Ogólnie dziwi mnie taka dystrybucja, mogliby nawet wypuścić limitowaną liczbę sztuk...