Tom

Tom à la Ferme
2013
6,9 18 tys. ocen
6,9 10 1 17548
6,5 27 krytyków
Tom
powrót do forum filmu Tom

Kiedy na DVD? (napisy i lektor polski)

Sam_Worthington

Już jest.

dariaaa_91

Gdzie? Nie widziałem tego w Empiku ani na Allegro.

ocenił(a) film na 8
Sam_Worthington

No właśnie, też szukam dvd i jakoś znaleźć nie mogę :/

sister_of_night_2

Jeśli nie ma czegoś w Empiku, Media Markt i Allegro to znaczy że tego nie ma. Trzech ostatnich filmów Dolana nie mogę dorwać.

ocenił(a) film na 8
Sam_Worthington

No nie. W takim razie jeszcze sobie poczekamy :/

Sam_Worthington

Na cda już jest

brrr13

Mnie to nie interesuje, nadal czekam naiwnie na DVD.

Sam_Worthington

Nie będzie wydania DVD w Polsce, gdyż prawa do "Toma" oraz "Na zawsze Laurence" posiada Spectator, który nie wydaje swoich filmów na DVD. Chyba jedyną możliwością jest przejęcie praw przez inną firmę lub dogadanie się w sprawie dystrybucji DVD np. jako dodatek do gazety.

Sam_Worthington

Nie będzie na DVD, ponieważ prawa do "Toma" oraz "Na zawsze Laurence" posiada Spectator, który nie wydaje swoich filmów na DVD. Chyba jedynym sposobem jest przejęcie praw przez inną firmę dystrybucyjną lub porozumienie z jakąś gazetą i wydanie jako dodatku.

Sparkling1986

Zrozumiałem za pierwszym razem. ;) Jest film Blu-ray, ale po francusku.

Sam_Worthington

Miałem problem z dodaniem odpowiedzi i dodały się dwie :)

Blu-ray zostało wydane też w UK z angielskimi napisami - link poniżej

http://www.amazon.co.uk/Tom-Farm-Blu-ray-Xavier-Dolan/dp/B00JOMHKX0/ref=sr_1_2?s =dvd&ie=UTF8&qid=1428911235&sr=1-2&keywords=tom+dolan

Dobrze, że choć Mamę wziął Solopan i oby Spectator nie brał już więcej jego filmów. Nie każdy ma w zasięgu kino studyjne, a inaczej legalnie nie da się tego zobaczyć, skoro nie jest planowana dystrybucja DVD.

Sparkling1986

Na Tomie bylem w Katowicach, ale mimo to chciałbym mieć DVD.

Sam_Worthington

Ja mam podobnie, ale z filmem Na zawsze Laurence :/ Ogólnie dziwi mnie taka dystrybucja, mogliby nawet wypuścić limitowaną liczbę sztuk...

Sparkling1986

Na zawsze Laurence też chce mieć, bo zbieram filmy Dolana.