Tom

Tom à la Ferme
2013
6,9 18 tys. ocen
6,9 10 1 17547
6,5 27 krytyków
Tom
powrót do forum filmu Tom

Niech któs mi pomoze jak mam obejrzec ten film uwelbiwam kno LGBT ale w Suwałkach nie wyswetalją tego filmu to połnocny wschod polski . .Po drugie dstrybutor na facebooku napisał do mnie ze vod bedzie pewnie za jakieś 2-3 lata, bo wcześniej musi być w telewizji. a dvd jeszcze nie planują mam nadzeje ze ta osoba z facebooka sie pomylią 2-3lata to wojna ukrainską-rosyjska moze wybuchnąc

ocenił(a) film na 9

Za kilka tygodni pewnie można będzie ściągnąć z netu. To brzydkie, co mówię, ale niestety czasami nie ma innej możliwości, żeby zobaczyć film :(

użytkownik usunięty
Nalya84

tylko że ja nie znam francuskiego

iborz śotk ysipan eikslop bul am

zależy mi na ty filmie

ocenił(a) film na 8

Tutaj możesz obejrzeć z Angielskimi napisami :) http: //www.alluc.to/movies/watch-tom-at-the-farm-online/4400180.html?______array#.U4f f09aZl4g.twitter (usuń spację)

użytkownik usunięty
emiitom

Dziękuje bo 2-3 lata dystrybutorzy sa chyba nie poważni . Moge czekac 3miesace ale nie2-3 lata

ocenił(a) film na 8

Dokładnie! Ja chciałam od razu obejrzeć kiedy wyszło,przeszukałam pół internetu :D

użytkownik usunięty
emiitom

blokują tu niektóre wpisy szkoda ze eikslop ysipan

użytkownik usunięty
emiitom

użytkownik usunięty

jestem tak samo z suwałk i nie mgoe go obejrzec,pisalem do cinema lumiere i powiedzieli ze przemysla sprawe...idiotyzm

użytkownik usunięty
kwiatkalafiora

to jest oficjalna odpowiedz SOK i dstybutora

SOK Dzień dobry,

Z dużym prawdopodobieństwem mogę powiedzieć, że wyświetlimy ten film w DKF późną jesienią.

Pozdrawiam serdecznie

Dystrybutor Cześć,

Tom będzie grany w Suwałkach na DKF-ie. Jeszcze nie znamy daty, ale na pewno będzie.

JEJ!ZA TO KOCHAM DYSKUSYJNY KLUB FILMOWY, LEPSZY NIŻ TE GÓWNO CINEMA LUMIERE

użytkownik usunięty
kwiatkalafiora

tylko trochę późno czuje się że czasami Suwałki to zacofane miasto u innych już był a u nas dopiero będzie ech...

I tak ja pisałem 3 razy w marcu nawet do DKF i może moje sugestie wzięto pod uwagę.

mozesz mi podac strone,e-mail do dkf?tez bym napisal ;)

użytkownik usunięty
kwiatkalafiora

prywatne wiadomosci

ocenił(a) film na 8

w Ełku grają od 3.06 :)

użytkownik usunięty
delfiacz

nie moge pbo musze mies iles puktow