Niech któs mi pomoze jak mam obejrzec ten film uwelbiwam kno LGBT ale w Suwałkach nie wyswetalją tego filmu to połnocny wschod polski . .Po drugie dstrybutor na facebooku napisał do mnie ze vod bedzie pewnie za jakieś 2-3 lata, bo wcześniej musi być w telewizji. a dvd jeszcze nie planują mam nadzeje ze ta osoba z facebooka sie pomylią 2-3lata to wojna ukrainską-rosyjska moze wybuchnąc
Za kilka tygodni pewnie można będzie ściągnąć z netu. To brzydkie, co mówię, ale niestety czasami nie ma innej możliwości, żeby zobaczyć film :(
tylko że ja nie znam francuskiego
iborz śotk ysipan eikslop bul am
zależy mi na ty filmie
Tutaj możesz obejrzeć z Angielskimi napisami :) http: //www.alluc.to/movies/watch-tom-at-the-farm-online/4400180.html?______array#.U4f f09aZl4g.twitter (usuń spację)
Dziękuje bo 2-3 lata dystrybutorzy sa chyba nie poważni . Moge czekac 3miesace ale nie2-3 lata
Dokładnie! Ja chciałam od razu obejrzeć kiedy wyszło,przeszukałam pół internetu :D
jestem tak samo z suwałk i nie mgoe go obejrzec,pisalem do cinema lumiere i powiedzieli ze przemysla sprawe...idiotyzm
to jest oficjalna odpowiedz SOK i dstybutora
SOK Dzień dobry,
Z dużym prawdopodobieństwem mogę powiedzieć, że wyświetlimy ten film w DKF późną jesienią.
Pozdrawiam serdecznie
Dystrybutor Cześć,
Tom będzie grany w Suwałkach na DKF-ie. Jeszcze nie znamy daty, ale na pewno będzie.
tylko trochę późno czuje się że czasami Suwałki to zacofane miasto u innych już był a u nas dopiero będzie ech...
I tak ja pisałem 3 razy w marcu nawet do DKF i może moje sugestie wzięto pod uwagę.