Dolan to mój ulubiony reżyser. Gdyby film zrobił kto inny, ocena byłaby jeszcze niższa. Wolę Dolana w koncepcji glamour.
"Gdyby film zrobił kto inny, ocena byłaby jeszcze niższa."
Jak zrobił gówniany film to oceniaj szczerze, a nie podwyższaj za piękne oczy. Potem przez takich jak ty tacy pseudoreżyserzy są w top3 reżyserów filmwebu.
Bardzo bezpośrednio się do mnie zwracasz, ciekawe czy jesteś taki otwarty w realnym życiu.
Ocena filmu jest subiektywna i jeżeli uznaję, że za piękne oczy warto ją podwyższyć to to robię, czy się to Tobie podoba czy nie.
Co do Dolana to uważam, że JEST jednym z najzdolniejszych reżyserów, natomiast koncepcja glamour o której wspomniałem to koncepcja piękna, piękna kadru, piękna scenogafii, piękna koloru,fabuły.
Bardzo mi miło, że cię ciekawi jaki jestem w realnym życiu.
Wiesz, ja tutaj na FW oceniam filmy, a nie urodę czy poglądy reżysera (bo śmiem twierdzić, że na sali znajdą się osoby, które dadzą filmowi wyżej lub niżej, bo autor jest gejem itd.). Do oceniania osób jest na FW oddzielny ranking, tam daj temu panu nawet dziesiątkę, ale film oceń szczerze na taką ocenę, na jaką zasługuje. Taka moja skromna rada, do której pewnie się nie zastosujesz ;)