PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=766324}

Trans-Pecos

Transpecos
2016
5,2 882  oceny
5,2 10 1 882
5,5 2 krytyków
Trans-Pecos
powrót do forum filmu Trans-Pecos

Puki stali na warcie film miał sens. Później pomysły co kolejny to głupszy. Nie wiem czy to Akademia Policyjna na poważnie czy na poważnie film z Dolphem Lundgrenem

ocenił(a) film na 4
Mondokane

Nie obrażaj Lundgrena - tzw. wczesny Lundgren nie był zły (choćby Starcie w Małym Tokio u boku nieodżałowanego Brandona Lee, czy Żołnierz uniwersalny w duecie z Van Dammem) - potem zszedl na przysłowiowe psy grając w filmach klasy C lub D, podobnie jak inny jego kolega po fachu czyli Stefuś Seagal

ocenił(a) film na 3
RogerVerbalKint

Miałem na myśli obecne filmy z Lundgrenem. Filmy z tymi aktorami o których wspomniałeś moim zdaniem są bardzo dobre, a kilka późniejszych całkiem niezłych. Rozumiem że trzeba mieć za co zapłacić rachunki ale filmy z Bułgarnii lub Rumunii z tymi panami to już za wiele nawet jak na mój niewyrobiony gust filmowy :)

ocenił(a) film na 4
Mondokane

Z Van Dammem jeszcze parę nie najgorszych z kilku ostatnich lat dałoby się wyłuskać - ale facet pomimo nałogów kokainowo/alkoholowych wciąż trzyma formę - chciałbym mieć taką muskulaturę i kondychę w jego (a także w obecnym swoim - 45 lat - wieku). Seagal to jakaś masakra - zapuścił się jak prosiak, zero ruchliwości, gęba nalana bez mimiki, a na planie w scenach walk zastępują go ordynarnie wklejeni dublerzy

ocenił(a) film na 3
RogerVerbalKint

Lundgren też się dobrze trzyma. Z sentymentu nadal oglądam jego i Van Damme'a w nadziei, że trafi się niezły film ale do Seagal'a straciłem już cierpliwość. Tak jak napisałeś - na faceta nie da się patrzeć