PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102907
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

ujęta w cudzysłów bo wiadomo za fabułę delikatnie powiedziawszy kijową bądź jej brak Transformery wszyscy gnoją, nie zmienia to faktu że ciekawi mnie jak to zostanie rozwiązane w tej części, skąd się weźmie, kim lub czym jest nowe zagrożenie? znowu jakaś inwazja? i znów honorowe autoboty będą nas bronic mimo napiętnowania ze strony ziemian, powinni dać najeźdźcom skopać nam porządnie dupę, a potem postawić jakieś ultimatum i dopiero potem do boju! ale cóż taki film musi mieć happy end. mimo wszystko czekam!

ocenił(a) film na 6
sparda1804

No i jeszcze zapomniałeś o jednym - 4 to początek nowej trylogii, więc zastanawia mnie co zostanie przedstawione jako ten główny wątek który będzie się ciągnął jeszcze przez 5 i 6 część.

sparda1804

Wątpię w happy end, ale nie będę snuł domysłów.Przekonamy się pod koniec czerwca ;)

Be_am07

bez happy endu nie moze byc kolejnych czesci;p no chyba ze dostaniemy cos na ksztalt terminatora, na odmienionej na wzor cybertronu ziemi powstanie ruch oporu, autobotow i ludzi ;p to czesc piata a szosta jest o tym jak ów ruch oporu triumfuje i ludzkosc proboje sie odbudowac na :cyber ziemi" ;p albo ludzie i transformery zaczynaja jawnie koegzystowac :D troche jak w planecie małp :D tylko roboty zamiast malp ;p sorry za bledy ale pisze na lapku i nie chce mi sie poprawiac.:p

ocenił(a) film na 10
sparda1804

Napewno tak niebędzie , zawsze w każdych transformersach jest Happy end

ocenił(a) film na 10
Liliana1503

@Liliana1503 obyś się nie zdziwił/a jak baca z łodzi podwodnej że nie będzie tego Happy endu

ocenił(a) film na 6
Liliana1503

Nie dosyć ze Happy End to jeszcze przemowa Optimusa :D

Majkii

Właśnie z tej przemowy wynika UWAGA SPOILER, że prawdopodobnie opuści Ziemię.

sparda1804

Nawiązując do fabuły poprzednich części, zastanawia mnie jedno. Czemu we wszystkich częściach istnienie Autobotów i Decepticonów jest trzymane w tajemnicy przez rząd USA? Czy ludzie w filmach naprawdę są aż tak ślepi, że nie dostrzegają jak banda kosmicznych robotów rozp#$*@%la Los Angeles, piramidę Cheopsa i całe Chicago? Gdzie tu logika? Nie łatwiej byłoby ostrzec obywateli? Tak tylko się zastanawiam...

ocenił(a) film na 6
badassbastard

Po wydarzeniach z 1 części filmu władze trzymały w tajemnicy istnienie robotów.
Po wydarzeniach z 2 części, na początku 3 części sam Optimus mówi, że wszędzie na ziemi zainstalowano wykrywacze Energonu. Ludzie już wtedy wiedzieli o istnieniu Autobotów i Deceptikonów.