Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 103058
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Mam nadzieję, że będzie alternatywna wersja filmu - dla tych którzy chcą go obejrzeć z dubbingiem i dla tych którzy wolą napisy.

ocenił(a) film na 9
renia00014

Przecież, że będzie. Nie martw się ;)

renia00014

Po obejrzeniu filmu z napisami i ochłonięciu chętnie obejrzę sprofanowana wersję z dubbingiem - z ciekawości, czy np. polskim dubbingowcom udało się wcisnąć jakiś polski lokalny żart, jak np "spieprzaj dziadu" w Sezonie na misia ;)

ocenił(a) film na 10
chromakowo

będzie chardkor

ocenił(a) film na 6
renia00014

chyba robicie sobie jaja..... macie nadzieje że film będzie z polskim dubbingiem?! a co to jest bajeczka w stylu "sezonu na misia" !? przecież polski dubbing w zagranicznym FILMACH to totalna porażka nie mówie już o tlumaczeniu które jest do dupy ZAWSZE to głos polskich aktorów najzwyczajniej w świecie nie pasuje....
Daj Panie boże żeby ten film NIGDY nie wyszedł z dubbingiem.....

ocenił(a) film na 5
mysa1

Amen!!!

renia00014

Napisy pewnie będą tylko w 3D...
Znowu dystrybutorzy zmuszą mnie do sciągnięcia oryginalnej wersji językowej.. no bo sorry ale nie mam zamiaru męczyć się z brylkami, zwłaszcza że mój zez nie zobaczy tam jakiś wielkich efektów.. A dubbing jest tak do kitu że bardziej się nie da. Polski dystrybutor sam strzela se w stope zniechęcając fanów...

mrtmv1849

Na stronie Multikina są do wyboru wersje 2D napisy/dubbing i 3D napisy/dubbing ;)

Puchy11

Hmm.. ktoś poszedł do rozum do głowy... Zawsze mnie to wkurza przy filmach Marvela..

ocenił(a) film na 10
renia00014

Następny film, który otrzyma dubbing? No to już przesada aby w TF jeszcze dawali! Najpierw Marvel, teraz oni! No ku*wa, czego jeszcze?
Planowałam zakupić TF4 na DVD, jak widać nic z tego nie będzie, nienawidzę dubbingu w filmach, w animacjach uwielbiam, ale w filmach.... yyy.. już mienie w posiadaniu Hobbita oraz Avengersów z dubbingiem jest tak męcząca, iż uruchamiam obie w wersje z napisami! Moje biedne Transformersy zostaną zbeszczeszczone przez je*any dubbing!
Jak ja się wku*wiłam!
Przepraszam, iż tak się uniosłam, lecz jestem potwornie wściekła!