Trailer 1:
0:14 (moment w trailerze) -Po lewej stronie drogi znajduje się tablica z napisem "Remember
Chicago" (Pamiętajcie o Chicago), jest to nawiązanie do wydarzeń z TF3 w Chicago.
1:32-widzimy tu Stingera (po lewej) oraz Bumbelbiego (po prawej). Zauważyłem duże podobieństw
pomiędzy nimi, chociażby głowa i postura.
2:05-na tym ujęciu można spostrzec głównych ludzki bohaterów uciekających, a za nimi wybuchy.
Te wybuchy przypominają mi te z TF2,które powstały po strzale z broni Megatrona i zranily Sama
Witwickiego. Czyżby w trailerze wywołał je Galvatron, który posiadalby broń Megatrona ?
Trailer 2:
0:07- widzimy tu prawdopodobnie Galvatrona w budowie.
0:17 - dla niewiedzacych jest to Lockdown
1:10- widzimy tu Optimusa padającego od strzału Lockdowna. Pod Optimusem znajduje się
walczacy z nim Galvatron. Czyżby Lockdown pomagał Galvatronowi?
1:38-padający Ratchet (prawdopodobnie umierajacy.
1:40- dla niewiedzacych jest to autobot Hound.
1:53- widzimy tu dwa roboty jeden stoi i rzuca czymś w drugiego, który leży. Rzucający przypomina
mi Leadfoota z TF3, a leżący Stingera.
Podzielcie się swoimi przemysleniami. Zapraszam do dyskusji ;)
1:53 to jest Hound, ten postury Leadfoota, leżących w sumie widać 2 bordowych, prawdopodobnie Vehicony zamieniające się w chevroleta Trax'a
Dla mnie ten film to będzie parodia ...
dinozaury -.- i tarcze mają robociki ...
Nie będę się przypieprzał w końcu to czysta rozrywka .
Nie hejtuj mnie
1:10 ja myślę że Lockdown nie pomaga wcale Galvatronowi on poluje na Optimusa i zauważył go jak próbuje zniszczeć Galvatrona ale Lockdown może zauważyć że on jest podobny do Megatrona i zabrać go na statek
Fajnie by było jakby Lockdown zrobił jakieś "czary-mary" i przywrócił pamięć i swiadomosc Galvatronowi tak, ze stałby się Megatronem w nowym ciele.
Jak wiadomo Lockdown jest "łowca nagród " ,płatnym zabójca. Więc decepty mogły mu za coś w tym stylu
W trailerze pada pytanie, kto go przysłał. Przysłał go pewnie Unicron. Gdyby Lockdown zabrał do niego Galwatrona, a Unicron przywrócił mu pamięć Megatrona, to możnaby przyjąć, że Unicron stworzył Galwateona, jak w Transformers: The Movie.