Linku ci nie podam sam wiesz czemu, ale kiedy wszyscy sie dowiedzieli że Bay wraca podał cześć obsady i powiedział że OP i Bumblebee czekają zmiany mowił coś o malej liczbie autobotów i powiedział że może być ich 6 ale chyba się z szóstego rozmyślił i wstawił tylko pięć. Ja jeszcze myślałem że to jest szósty autobot http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+Jeszcze+jeden+bohater+%22Transformers+4%22-96 971 ale to Motormaster chyba główny deceptikon w 4 części
Czemu nie dodasz linka ? Wklejasz tutaj linka, robisz gdzieś z dwie spacje między jakimiś literami i powinno działać. Z przeciwników maja być Galvatron i Cyclonus, oraz mają również pojawić się Dinoboty.
Nie galvatron Tylko Cyclonus i Motormaster. Z tego co wiem bay nie chce wracać do Megatrona i jego ulepszonej wersji. Filmy będą się w ten sposób nudziły w każdej części ten sam wróg tylko że potem ulepszony. Chyba że mogliby zrobić Unicrona w ostatniej części.
nie wyśle ci linku dlatego Niestety Twoja wypowiedź zawiera zewnętrzny link. Usuń go, aby opublikować wypowiedź. Dowiedz się więcej o zasadach publikacji postów w FAQ.
To zrób w nim kilka spacji. Powinno pójść. Chyba wszyscy tak robią. A bana za jednego, takiego posta na pewno nie dostaniesz. Skoro utrzymują się tutaj użytkownicy, który przez kilka miesięcy potrafią notorycznie łamać regulamin.
A Sideswipe? Chyba też będzie, jako Chevrolet C7 Corvette Stingray. No chyba że w "Transformers 4" będzie nosił inne imię.
W newsie o Optimusie nazwali go Sidesweep, no ale i tak wiadomo o jakiego bota chodzi. I fajnie by było gdyby Autobotów było tylko pięć, może wtedy Sideswipe miałby więcej do powiedzenia niż w ROTF i DOTM.