PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102543
3,2 27 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

W tej części będzie tylko 5 autobotów :
Optimus Prime
Bumblebee
Drift
Hound
Slingshot

ocenił(a) film na 9
ziomekvo

Jakieś źródło ?

Optimus22

Linku ci nie podam sam wiesz czemu, ale kiedy wszyscy sie dowiedzieli że Bay wraca podał cześć obsady i powiedział że OP i Bumblebee czekają zmiany mowił coś o malej liczbie autobotów i powiedział że może być ich 6 ale chyba się z szóstego rozmyślił i wstawił tylko pięć. Ja jeszcze myślałem że to jest szósty autobot http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+Jeszcze+jeden+bohater+%22Transformers+4%22-96 971 ale to Motormaster chyba główny deceptikon w 4 części

ocenił(a) film na 9
ziomekvo

Czemu nie dodasz linka ? Wklejasz tutaj linka, robisz gdzieś z dwie spacje między jakimiś literami i powinno działać. Z przeciwników maja być Galvatron i Cyclonus, oraz mają również pojawić się Dinoboty.

Optimus22

Nie galvatron Tylko Cyclonus i Motormaster. Z tego co wiem bay nie chce wracać do Megatrona i jego ulepszonej wersji. Filmy będą się w ten sposób nudziły w każdej części ten sam wróg tylko że potem ulepszony. Chyba że mogliby zrobić Unicrona w ostatniej części.

Optimus22

nie wyśle ci linku dlatego Niestety Twoja wypowiedź zawiera zewnętrzny link. Usuń go, aby opublikować wypowiedź. Dowiedz się więcej o zasadach publikacji postów w FAQ.

ziomekvo

To zrób w nim kilka spacji. Powinno pójść. Chyba wszyscy tak robią. A bana za jednego, takiego posta na pewno nie dostaniesz. Skoro utrzymują się tutaj użytkownicy, który przez kilka miesięcy potrafią notorycznie łamać regulamin.

kenexgro

ja zrobiłem coś innego ale nie moge powiedzieć

ziomekvo

robię milion spacji i nic

Optimus22

moge podawać tylko linki z FW (ban)

ziomekvo

A Sideswipe? Chyba też będzie, jako Chevrolet C7 Corvette Stingray. No chyba że w "Transformers 4" będzie nosił inne imię.

Beast_Warrior

To jest Slingshot ale nie wiem czemu niektórzy mówią że go w filmie nie będzie tylko Crosshairs

ziomekvo

W newsie o Optimusie nazwali go Sidesweep, no ale i tak wiadomo o jakiego bota chodzi. I fajnie by było gdyby Autobotów było tylko pięć, może wtedy Sideswipe miałby więcej do powiedzenia niż w ROTF i DOTM.

Beast_Warrior

o nie jest sidesweep

ziomekvo

"to"

ziomekvo

Wiem że nie, chodziło mi o to że Sideswipe'a nazwali Sidesweep. Taki błąd.