PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102908
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Pokazywanie takich rzeczy dzieciom jak jaja dewastatora, masturbacji, zboczony robot lub
psa Sama który robi to i tamto jest co najmniej niepokojące. W Bad Boysach była podobna
sytuacja tyle że z gryzoniami. Ciekawe jakby nakrecil np Batmana... może biegalby z peleryna
i pokazywał conieco. Nie wiem co ma naszym dzieciom do przekazania bo z tego co wiem to
miały być to roboty.

ocenił(a) film na 8
jikjikj123

Co???? Skąd ty to wziełeś

matiz23_filmweb

Sory za błąd- mówienie o masturbacji

ocenił(a) film na 6
jikjikj123

Ale się czepiasz. Młodsze dzieci nie skapują o co chodzi, a starsze dzieci i dorośli się śmiali :) Ależ mi bulwersujące sceny! Oh Ach! Trzeba zakazać film w kilku krajach.
Ty jeszcze nie wiesz widocznie co to są bulwersujące, ekstremalne filmy.

frantic84

Ok są bardziej ale te filmy już nie są dla dzieci a ten min jest. Znam parę osób co wymienione wyżej sytuację zniesmaczyly film a także tu na forum kilka osób tak twierdzi więc nie jestem odosobniony z tą opinią. Każdy maswoje zdanie i może je wyrażać tu na forum więc może nie krytykuj i wejdz w inny temat. Jestem rodzicem i mam prawo decydować kiedy moje dziecko dowię się o tych sprawach. Ale napewno nie poprzez takie głupie sceny Baya. Mógł to mieć na uwadze .

ocenił(a) film na 6
jikjikj123

Też jestem rodzicem i jako odpowiedzialny rodzic muszę się zapoznać z produktem zanim przedstawię go dziecku - Ty tego najwidoczniej nie zrobiłeś.

Taka mała dygresja: kopulujące psy Twoje dziecko może zobaczyć będąc na spacerze w parku.

PS: Nigdy nie zabroniłem Ci wyrażać swojej decyzji więc Twoja wzmianka o tym jest bez sensu.

Pozdrawiam.

frantic84

Zapoznać z produktem...??? Człowieku to film pt Transformers więc czemu mialbym to robić. Zresztą byłem na premierze na pierwszym seansie. Oczywiście mój syn może widzieć te psy na ulicy ale po obejrzeniu filmu z całą rodzina czułem trochę niesmak zwłaszcza że sam wszystkich mocno do niego namawialem. Uwielbiam Transformersy bo wychowałem się na nich i mój syn też pewnie się nimi zainteresuje. Dla mnie film jest bardzo dobry choć wyciolbym kilka momentów(posiadam 1 i 2 część, trójka jest dlamnie nie do przebaczenia). Pozdrawiam rodzicu.

jikjikj123

Z całego filmu zapamiętałeś tylko tę scenę? Kto tu jest zboczeńcem?

ocenił(a) film na 4
jikjikj123

a ja myślę że jak na prowokację do dyskusji to Ci się trollu prawie udało . idź na koncert lady gagi porzucac jajkami albo do stolicy krzyża bronić. a tak Twoje zdanie mnie tak interesuje jak Ciebie mój komentarz

jikjikj123

Też nie lubię tego humoru. O ile w pierwszej części (najlepszej) jeszcze nie psuł tak obrazu całości, to w kolejnych był strasznie żenujący.

użytkownik usunięty
kenexgro

Przecież nawet jak by to oglądał jakiś 8 latek ze starszym/ą bratem lub siostrą to by i tak tego nie zrozumiał .

Oj zdziwiłbyś się. Z dobie powszechnego internetu, wielu ośmiolatków już wie, jak to wszystko działa. Nie wszyscy, ale niestety spora część.