PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102908
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Gówniany film, zakładam z góry. Zmienili całkiem aktorów - to ja już dziękuję, ale jestem na nie.

ocenił(a) film na 4
AtramentoweSerce

zgodze sie z toba. pierwsza i druga czesc byla super . w trojce szkoda ze zmienila sie dziewczyna bo juz bylo nieto samo ale czworka to dno naciagane i bezsensu

ocenił(a) film na 5
Kaskander_One

Trzecią część jeszcze jakoś zniosłam, ale jak w czwartej całkiem obsadę zmienili, to już nie, dziękuję.

AtramentoweSerce

I pomyśleć że ponoć ma być niby,, mroczna".Tak samo pisali przy drugiej części,a co się później okazało to już sami wiecie.Jedyne co tam było mrocznego to Fallen.Teraz pewnie będą nakrecac nas trailerami typu Transformers 2 które dla mnie były chyba najlepsze jakie widziałem wogule.

ocenił(a) film na 8
jikjikj123

Najlepszy był zwiastun do trójki:)

jikjikj123

Ktoś mnie wołał?

ocenił(a) film na 4
AtramentoweSerce

Powiew świeżości może się przydać. A może im się uda?

ocenił(a) film na 5
Lalka_16

Może, jednak bez starej obsady to już nie to samo.

ocenił(a) film na 4
AtramentoweSerce

Zgodzę się, ale nie będziemy ich oglądać aż do starej śmierci. Jeśli reżyser dobrze wykorzysta pomysł, ciekawie to opisze, poprawi błędy i uzasadni wymianę aktorów to może się udać

Lalka_16

Na poprawę błędów to już miał szansę po drugiej części,to były jego słowa w których mówił że bliźniacy i nadmierna ilość wojska były błędem i za to przeprosił żeby później w ich miejsce wstawić dwa małe niby śmieszne durne roboty które pokazane byly więcej czasu niż Megatron i Shockvave razem wzięci.A wojsko zastąpił super niezniszczalnym latajacym oddziałem.Ten człowiek się już nigdy nie zmieni.

ocenił(a) film na 4
jikjikj123

Te małe robociki były fajne. Do bliźniaków też nic nie mam, przecież autoboty nie są super silnymi i niezniszczalnymi obcymi, którzy nie potrzebują pomocy.

Lalka_16

Dziwne,skoro były takie fajne to dlaczego za nie przepraszał (bliźniacy).Najwidoczniej większość ostro go zanie atakowała.A co do autobotow to masz rację,nie są super silne.Około dziesięciu wystarczyło żeby pokonać deceptikony w liczbie dwustu.A transformersy zawsze toczyły wyrównana walkę...Baaa a nawet to czasem ta zła siła była góra więc nie pisz mi tu bzdur.A co powiesz na zabicie Starscreama?Podobało się?Chyba tylko Bayowi.Dla fana to jak naplucie w twarz.

ocenił(a) film na 4
jikjikj123

To o autobotach to był sarkazm.

ocenił(a) film na 8
jikjikj123

Większość z tej dwusetki była rozsiana po świecie,a w Chicago walczyli tylko z mniejszością tego. Policz sobie ile ich tam było. Poza tym Autoboty zostały schwytane przez deceptów i jeden też został rozstrzelany.

Ryloth

Chodzi o to że wszystkie roboty miały osobowośc a u Bay przedstawia je jako bezmozgie maszyny jednostrzalowe.

użytkownik usunięty
jikjikj123

Ja się zwami zgadzam 1 i 2 była super ale trójka bez Megan była głupia ale ja na nówke nie zwracałam uwagi, tylko na roboty oraz innych aktorów.
A ja także wole starych aktorów, ale film obejrze bo jestem ciekawa jaki będzie.

AtramentoweSerce

Potwierdzam. Ciekawe czy sami zrezygnowali, czy za dużo chcieli kasy i ich wymienili.
W każdym razie będzie tak samo jak z Kevinem. Jak tylko zmienili aktora, to już dno i wodorosty.

użytkownik usunięty
apt07

Mi chodziło o film jaki będzie z nowy mi aktorami.
A jakby co to Bay podpisał z nimi kontarkt na 3 części .

ocenił(a) film na 3
AtramentoweSerce

ogólnie cała seria ma tendencję spadkową, a zmiany obsady tylko pogarszają sprawę. W 3 części słabą Megan Fox zastąpili jeszcze gorszą Rosie Huntington-Whiteley. Może nowa ekipa przyniesie powiew świeżości, ale jakoś nie przypominam sobie, żeby taki zabieg kiedykolwiek odniósł sukces. No chyba, że w Star Treku, chociaż i tutaj zdania są podzielone

ocenił(a) film na 6
zonk_2

Tak naprawdę nikt by nie narzekał gdyby główne role w filmie odgrywały roboty, a nie ludzie...

ocenił(a) film na 3
frantic84

właściwie to tak właśnie powinno być :)

użytkownik usunięty
zonk_2

Jak dla mnie Megan Fox nie była słaba, wręcz przeciwnie była zarąbista.

ocenił(a) film na 9

Popieram, chociaż ta nowa nie taka straszna była ;d

ocenił(a) film na 8
AtramentoweSerce

No nie u was to zawsze tak źle i tak nie dobrze. Zobaczymy jak się spiszą nowi aktorzy. Ja jestem ciekawy. Tylko żeby nie było takich głupich scen jak 3 części Transfomers np. co zagrała Frances McDormand i te jej głupie teksty to mi się nie podobało.