bez Shia LaBeoufa? Ps. Czy ktos wie czemu nie zagral w kolejnej czesci ?
O aktora mi chodzi bo ktoś tu pisał że niby jest na samym końcu aktor Shia LaBeoufa że go widać w Transformers 4
Pisałeś wcześniej o tym. Pierwszy twój komendaż ja tak to zrozumiałem odpowiedź do komentaża villa23
Chcieli ponoć najpierw Dwayna Johnsona, ale nie mógł, więc wzięli miększe drewno. Jakby nie było lepszych aktorów...
The Rock pasuje mało gdzie w ogóle. Wahlberg wiele nie potrafi zagrać natomiast idealnie pasuje do komedii gdzie gra głupka, ale wachlarz jego możliwości aktorskich za szeroki nie jest :)
Z tego co mi się wydaje Shia chciał zerwać z wizerunkiem chłopca od robotów, więc zaangażował się w nazwijmy to, bardziej artystyczne projekty typu "Nimfomanka". Ja tam się cieszę, że w czwartej części jest inna obsada, choć przyznam, że mnie najbardziej zależało na tym aby autoboty były w większości :). Nie obraziła bym się z kolei gdyby agent Simons się pojawił, co jest raczej mało prawdopodobne, bo z tego co myślę, to w 4 nie będzie miejsca na humor, tak jak w poprzednich częściach.
Ty tak na poważnie? WRESZCIE bez LaBufa. Zresztą pierwszy raz widzę, że ktoś oglądał Transformersy dla Shia..
Masz rację mi osobiście Shia się znudził w transformers 3. A z wyboru Marka bardzo się cieszę wg mnie fajna obsada. Tak powinno być skoro to nowa trylogia nowe wyglądy Autobotów i ogólnie oraz nowi bohaterowie. Zastanawiam się tylko czy w 5 i 6 części zagrają w takim samym składzie + nowi którzy zapewne się pojawią. Nie rozumiem ludzi którzy narzekają na brak Shia przecież 4 część z nim była by nudna. Co nowego mógł pokazać ?
Nawet fajnie że są nowi aktorzy, bo troszkę się zawiodłem w 3 części przy niektórych dialogach szczególnie jak zagrała Frances McDormand i nie tylko ona.
Dla mnie Transformersy skończyły się po dwóch częściach. Laseczka zjeżdżająca w białej marynarce po szybach wieżowca i wstająca z ziemi lekko okurzona to nie była najmocniejsza strona 3 części. Zresztą więź między Samem a Bumblebee była jedyna w swoim rodzaju. Teraz to jedynie zabawa komputerem i zbijanie kolejnych milionów na coś co nawet nie przypomina genezy Autobotów. Chyba się nie dziwię, że Shia odciął się od takich produkcji.