Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 103058
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

bez Shia LaBeoufa? Ps. Czy ktos wie czemu nie zagral w kolejnej czesci ?

ocenił(a) film na 6
pravy123

Umarł w 3 części.

ocenił(a) film na 10
villa23

puknij się zobacz na końcu filmu żyje idiotoo

ocenił(a) film na 6
mateusz dobosz

Ciebie to można trollować AHHAHA

ocenił(a) film na 10
villa23

a nie prawda bo ciebie można trolować

ocenił(a) film na 8
mateusz dobosz

Jest ten aktor Shia LaBeoufa w którym momencie filmu

ocenił(a) film na 10
matiz23_filmweb

gdzie jest w tf 4 na zwiastunach czy o tf 3 ci chodziło

ocenił(a) film na 8
mateusz dobosz

O aktora mi chodzi bo ktoś tu pisał że niby jest na samym końcu aktor Shia LaBeoufa że go widać w Transformers 4

ocenił(a) film na 10
matiz23_filmweb

jak to przecież w kinach tf 4 będzie puszczany dopiero od 25 czerwca

ocenił(a) film na 8
mateusz dobosz

No ja wiem w trailerze

ocenił(a) film na 10
matiz23_filmweb

ja nie widziałem że jest w trailerze a w którym

ocenił(a) film na 8
mateusz dobosz

Pisałeś wcześniej o tym. Pierwszy twój komendaż ja tak to zrozumiałem odpowiedź do komentaża villa23

pravy123

No i bardzo dobrze, że wymienili obsadę. Wolę Wahlberga ;)

ocenił(a) film na 9
Puchy11

Chcieli ponoć najpierw Dwayna Johnsona, ale nie mógł, więc wzięli miększe drewno. Jakby nie było lepszych aktorów...

krzysiexxx

Miększe drewno? Wahlberg świetnie gra i pasuje od tej roli bardziej niż The Rock...

ocenił(a) film na 9
Lody01

The Rock pasuje mało gdzie w ogóle. Wahlberg wiele nie potrafi zagrać natomiast idealnie pasuje do komedii gdzie gra głupka, ale wachlarz jego możliwości aktorskich za szeroki nie jest :)

pravy123

Z tego co mi się wydaje Shia chciał zerwać z wizerunkiem chłopca od robotów, więc zaangażował się w nazwijmy to, bardziej artystyczne projekty typu "Nimfomanka". Ja tam się cieszę, że w czwartej części jest inna obsada, choć przyznam, że mnie najbardziej zależało na tym aby autoboty były w większości :). Nie obraziła bym się z kolei gdyby agent Simons się pojawił, co jest raczej mało prawdopodobne, bo z tego co myślę, to w 4 nie będzie miejsca na humor, tak jak w poprzednich częściach.

karola_korys

Like za Simons'a

pravy123

Ty tak na poważnie? WRESZCIE bez LaBufa. Zresztą pierwszy raz widzę, że ktoś oglądał Transformersy dla Shia..

ocenił(a) film na 7
matiiii

Masz rację mi osobiście Shia się znudził w transformers 3. A z wyboru Marka bardzo się cieszę wg mnie fajna obsada. Tak powinno być skoro to nowa trylogia nowe wyglądy Autobotów i ogólnie oraz nowi bohaterowie. Zastanawiam się tylko czy w 5 i 6 części zagrają w takim samym składzie + nowi którzy zapewne się pojawią. Nie rozumiem ludzi którzy narzekają na brak Shia przecież 4 część z nim była by nudna. Co nowego mógł pokazać ?

ocenił(a) film na 8
Lukass15

Nawet fajnie że są nowi aktorzy, bo troszkę się zawiodłem w 3 części przy niektórych dialogach szczególnie jak zagrała Frances McDormand i nie tylko ona.

pravy123

Dla mnie Transformersy skończyły się po dwóch częściach. Laseczka zjeżdżająca w białej marynarce po szybach wieżowca i wstająca z ziemi lekko okurzona to nie była najmocniejsza strona 3 części. Zresztą więź między Samem a Bumblebee była jedyna w swoim rodzaju. Teraz to jedynie zabawa komputerem i zbijanie kolejnych milionów na coś co nawet nie przypomina genezy Autobotów. Chyba się nie dziwię, że Shia odciął się od takich produkcji.