Zakładam ten temat wbrew wszystkim osobom wypowiadającym się wyłącznie krytycznie.Ciekawi
mnie co przypadło wam do gustu, z czym wiążecie duże oczekiwania.Mnie na przykład intryguje
postać Lockdown'a oraz rozwój konfliktu między Autobotami a ludźmi.Czekam na wasze wypowiedzi
:)!
Mi sie prawie wszystko podoba ;D. Ale najbardziej podobaja mi sie Dinoboty i ich transformacja ;). Ale jestem zawiedziony tym filmie ze zgina stare Autoboty czyli Ratchet itp. Mam nadzieje sie przezyje smierc Sideswipe ;( najgorsze jest to ze nowe Autoboty mi sie nie podobaja tylko Dinoboty polubiłem bardzo
Mnie najbardziej ciekawi jaki będzie w tej części optimus z jakie przeszkody pokona aby ocalić ukochaną ziemię i ludzi????
To jest dla mnie największą zagadką ;)
mnie najbardziej interesuje przegląd wydarzeń. Bo tak przejrzałem te wszystkie trailery i nmg sobie uświadomić co będzie najpierw, np jak optimus zmieni wygląd albo jak galvatron dojdzie do deceptikonów - tak samo stinger,
mnie najbardziej ciekawi fabuła tego filmu i jak optimusa zmieni swój wygląd. Oraz czy będzie tam unicron,bo coś tak słyszałam