PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102908
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Oglądałem tylko jedynkę, a 2 i 3 nie chce mi się, oglądać a ten film chcę obejrzeć, bo chcę dodać do podsumowania 2014 roku :)

ocenił(a) film na 4
filmowy_laufer

można nawet nie oglądać.
Nawet radziłbym nie oglądać wszystkich części.
:D

Brejkor

Ale tak na serio :P

ocenił(a) film na 1
filmowy_laufer

Tak na serio lepiej sobie wypalić oczy niż to oglądać.
Jest to doznanie znacznie korzystniejsze dla wypalającego sobie oczy.

Dealric

No to inaczej, czy film jest powiązany z 1-3 prócz tego co oczyqwiste.

ocenił(a) film na 1
filmowy_laufer

Powiem tak.
Fabuła jest na tyle prymitywna, że można ją zrozumieć oglądając film bez dźwięku na telewizorze z lat 50.
Ale nie. Nie jest powiązany ani z poprzednikami, ani z podstawami logiki czy sensu.

ocenił(a) film na 3
filmowy_laufer

4 też możesz sobie darować. Właśnie przed chwilą obejrzałem. Oprócz efektów, które przesytem męczą oczy, to nic w tym filmie nie ma. Naprawdę szkoda czasu. Aż dziw, że film zarobił tyle kasy.

Muwistar

No to chyba zrezygnuję...

ocenił(a) film na 3
filmowy_laufer

przed chwilą sprawdziłem - film jest nominowany w pięciu kategoriach do Złotych Malin! I wszystko jasne. :-) Te 2.40 minut to zwykłe złodziejstwo czasu. :-)

ocenił(a) film na 3
Muwistar

sorry, w sześciu kategoriach.

Muwistar

Teraz się obudziłeś, że ma tyle nominacji? :D

ocenił(a) film na 3
filmowy_laufer

materialista jestem - spojrzałem najpierw na box office. ;-) Potem rzuciłem okiem na nagrody - "o super! 13 nominacji! - oglądam" - pomyślałem. I na dokładkę Mark Wahlberg, którego bardzo lubię. Zapomniałem o tych Malinach. :-)) Ale możliwe, że i tak bym obejrzał, bo przepadam za s-f.

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

Transformers wiek zagłady otwiera nową trylogię, więc poprzednich części oglądać nie musisz.