PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102907
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Decepticony a Autoboty.....

użytkownik usunięty

Jak dla mnie Bay znowu musiał osłabic Autoboty 0_0. Chodzi mi o to ze Bay zabił autoboty miedzy innymi:Sideswipe,Dino,Ratcheta,Roadbuster,Topspin i przez to Decepticony maja znow lepsza moc (armie). Wiem wiem w transformers 4 pojawiły sie Dinoboty,Drift itp.. Ale jak dla mnie nie zmienia to faktu ze Bay musiał osłabic Autoboty albo ulepszyc Decepticony. Gdyby sideswipe,Ratchet itp by zyli to by mieli wieksze szanse.....

ocenił(a) film na 6

Dobra, trochę pierdzielisz. Tak naprawdę na razie nie mamy żadnych prawdziwych Decepticonów, co zostało potwierdzone na CinemaCon. Galvatron i Stinger są tworami ludzkimi, a Lockdown jest bez frakcyjnym łowcą nagród. Czyli mamy trzech bad-guyów. Natomiast team Autobotów w tej części wygląda tak: Optimus, Bumblebee, Drift, Crosshairs, Hound i 5 Dinobotów, które są dość spore. Tak więc jeśli ktoś jest bardziej na przegranej pozycji to ewentualne Decepticony.

Demolishor2

Co do rotacji postaciami w filmach prawda jest jedna. Hasbro i ich figurki, jest to jeden z głównych powodów dla którego są wprowadzane nowe tfy w zamian za część poprzedniej ekipy.

Demolishor2

Tu się akurat nie zgadzam ponieważ autobotów będzie o niebo więcej... odjęłeś tego czerwonego wreckersa! Poza tym jest jeszcze Ultra Magnus oraz Motormaster (choć co do jego nastawienia mam wątpliwości..) A z trailera wynika, że Sideswipe będzie normalne w grupie głównej autobotów i będzie się zmieniał w zieloną Corvettę Stingray, więc mamy trzech więcej... A do Deceptów doliczmy Ratcheta jako zmodyfikowanego, pojmanego autobota walczącego po stronie ludzi...

ocenił(a) film na 6
Lody01

Jaki Ultra Magnus? Go nie będzie w filmie. Podobnie z resztą jak Motormastera, który nawet nie jest Autobotem. Sideswipe'a też pewnie nie będzie, a zielona Corvetta to Crosshairs. Leadfoot (czerwony Wrecker) ma się niby pojawić, ale będzie pewnie jednym z tych Autobotów zabitych/złapanych przez ludzi.