Jak byłem w kinie na Niesamowity Spider Man 2 to była reklama z Transformers i był dubbing
Bosh, kto jest taki chujowy i dał Dubbing? Polskie dubbingi są nie do zniesienia .. .-. Mam nadzieje że zrobią z lektorem xd
Muszą dac napisy bo inaczej w Polsce nic nie zarobia jak dadzą dubbing nie ooszukujmy się ale nikt na ten film chce isc
Pożyjemy, zobaczymy xDDD
Ja osobiście, jeśli film będzie z Dubbingiem, nie mam zamiaru iść na ten film. Czy oni wszystko muszą zjebać tymi Dubbingami? ._.
Wiem skąd się wziął dubbing,jak są te filmy to do kina przychodzili tylko starsi ludzie, twórcy chcieli żeby dzieci zobaczyli film na dużych ekranach i mieli oglądać z napisami nie musieli wytrzasnąć aktorów żeby podawli głos
:)
Tak btw Polacy robią najlepsze dubbingi na świecie,ale to nie zmienia faktu , że film w dźwięku oryginalnym jest najlepszy/
Transformers będzie i z dubbingiem i napisami najprawdopodobniej z kategorią wiekową od 12 roku życia.
kurde ciekawe kto podłoży głos optimusa, i bumbublee (czy jak to się pisze) będzie gadał poprzez polskie stacje radiowe ?