Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 103053
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Jak można podkładać zasrany dubbing pod taki film jak Transformers. Dubbing powinien być tylko dostępny w bajkach i może w grach ale nie w takich megaprodukcjach.

ocenił(a) film na 8
ANGEL911

1000% racji.
Niestety seria kierowana jest też dla dzieci, dlatego nie zobaczymy krwi, seksu, a w kinie uraczy nas wersja z dubbingiem.

SebNaist

Mam nadzieje tylko że na DVD i BluRay film wyjdzie z lektorem a nie z dubbingiem ale pewnie się mylę

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ANGEL911

Oczywiście, że nie będzie lektora na DVD/Blu-Ray.

Tak samo jak nie było go w wydaniach Avengers, The Amazing Spider-Man, Iron Man 3, czy kinowej wersji Hobbita.

Z lektorem może w TV conajwyżej kiedyś puszczą.

nie licz na to choć Iro Man 3 Hobbit Niezwykła Podróż Avengers mają już lektor z jednym faktem

Hobbit Niezwykła Podróż lektor tylko w wersji Rozszerzonej i jest i na DVD i na Blu ray tylko ze drożej kosztuje a teraz na dvd i na blu ray w listopadzie trafi na sklepowe półki Hobbit Pustkowie Smauga i to w wersji rozszerzonej z lektorem

a jeśli chodzi o Avenger Iro man 3 na dvd ani blu ray nie ma lektora

LobeliaSakvil

Szkoda ze wychodzą takie filmy z dubbingiem a nie lektorem zamiast sobie kupić film na DVD będę musiał czekać aż HBO wyemituje Transformersa z lektorem

ANGEL911

no cóż ale Hobbit jest z Lektorem :)

ANGEL911

Nie liczył bym na to że HBO wyemituje Transformers z lektorem żadnej przedniej części nie widziałem na tym kanale a za to widziałem Canal+ a oni chyba emitują z dubbingiem

ocenił(a) film na 10

Jak wyobrażasz sobie Hobbita bez lektora? Ten film jest arcydziełem i tracenie czasu na czytanie mogłoby ich największym błędem.

FanHobbita

dokładnie Hobbit bez lektora to jak FOTR bez upiorów Kurchanów i Toma Bombadila traci na wszystkim

użytkownik usunięty
FanHobbita

LOLz

Hobbita z lektorem to najwyżej dziecku będę puszczać, szczególnie że nagrano go za głośno i zagłusza wszystkie dialogi.

Poza tym znam angielski, a w przeciwieństwie do ciebie umiem czytać na tyle dobrze, by nie mieć problemów z napisami.

ocenił(a) film na 7
ANGEL911

Otóż to !!!!!! kurde w życiu nie sądziłem, że dubbing może zepsuć tak film... cholernie źle się oglądało z tym film, a poszedłem na tą wersję bo z napisami była niestety prawie 5 godzin później i nie miałem jak poczekać na tą "prawidłową" wersję. Postarałem się ocenić film obiektywnie i jak będzie dostępna wersja z org. dźwiękiem to obejrzę jeszcze raz i może podniosę film o jedno może 2 oczka dalej.

kungunda_szybka

hej ludzie to multikonto dobrze znanej nam wiedzmy na bosaka , widać że nie umie się ukrywać i znów trolluje nie odpisujcie jej tylko zgłaszajcie bo , za multikonto dostanie bana i nie odpisujcie jej bo to pogorszy sytuację

LobeliaSakvil

jak można zgłosić ?

BitchesLoveCake

zwyczajnie na blogu moderacji wyślę ci zaproszenie i dam ci linki gdzie możesz zgłaszać

LobeliaSakvil

tu możesz dać O.o

BitchesLoveCake

nie bo potem będą co nie którzy dręczyć moderację tak jak wiedzma na bosaka lepiej żeby trolle tego nie wiedziały

BitchesLoveCake

i dziękuję Gandzialf twa pomoc zadziała mam nadzieję że i następnym razem będziesz w gotowy pomóc a przy okazji zyskałem fana Harry Potter i Igrzysk :)

kungunda_szybka

heh masz problem ty nie ja

LobeliaSakvil

widzicie sami jak się zachowuje wiedzma na bosaka masakra co z dzieciuch obraża nie gadajcie z nią

ocenił(a) film na 8
ANGEL911

Nie skomlaj ten dubbing był spoko. Też się lekko obawiałem jak to będzie, ale oglądałem i był dobrze dobrany.

Razorek_filmweb

Jak dubbing może byś spoko, to już nie ten sam film co z oryginalnymi glosami aktorów, co innego w bajkach lub grach ale nie w filmach

ocenił(a) film na 8
ANGEL911

A tam smęcisz jak małe dziecko. Nie wiem czy zauważyłeś, ale w kinie masz wybór możesz iść z dubbingiem, albo z napisami. Jak ci nie pasuje to nie łaź na dubbing i nie smęć.

Razorek_filmweb

Chodzi mi o to że przez to że jest wersja kinowa z dubbingiem to później wejdzie tak samo na DVD i Blu-ray, niech zrobią jedną wersje z lektorem i napisami a drugą z dubbingiem i napisami, podejrzewam że więcej osób wolałoby oglądać wersje z lektorem i napisami