Jak można podkładać zasrany dubbing pod taki film jak Transformers. Dubbing powinien być tylko dostępny w bajkach i może w grach ale nie w takich megaprodukcjach.
1000% racji.
Niestety seria kierowana jest też dla dzieci, dlatego nie zobaczymy krwi, seksu, a w kinie uraczy nas wersja z dubbingiem.
Mam nadzieje tylko że na DVD i BluRay film wyjdzie z lektorem a nie z dubbingiem ale pewnie się mylę
Oczywiście, że nie będzie lektora na DVD/Blu-Ray.
Tak samo jak nie było go w wydaniach Avengers, The Amazing Spider-Man, Iron Man 3, czy kinowej wersji Hobbita.
Z lektorem może w TV conajwyżej kiedyś puszczą.
nie licz na to choć Iro Man 3 Hobbit Niezwykła Podróż Avengers mają już lektor z jednym faktem
Hobbit Niezwykła Podróż lektor tylko w wersji Rozszerzonej i jest i na DVD i na Blu ray tylko ze drożej kosztuje a teraz na dvd i na blu ray w listopadzie trafi na sklepowe półki Hobbit Pustkowie Smauga i to w wersji rozszerzonej z lektorem
a jeśli chodzi o Avenger Iro man 3 na dvd ani blu ray nie ma lektora
Szkoda ze wychodzą takie filmy z dubbingiem a nie lektorem zamiast sobie kupić film na DVD będę musiał czekać aż HBO wyemituje Transformersa z lektorem
Nie liczył bym na to że HBO wyemituje Transformers z lektorem żadnej przedniej części nie widziałem na tym kanale a za to widziałem Canal+ a oni chyba emitują z dubbingiem
Jak wyobrażasz sobie Hobbita bez lektora? Ten film jest arcydziełem i tracenie czasu na czytanie mogłoby ich największym błędem.
LOLz
Hobbita z lektorem to najwyżej dziecku będę puszczać, szczególnie że nagrano go za głośno i zagłusza wszystkie dialogi.
Poza tym znam angielski, a w przeciwieństwie do ciebie umiem czytać na tyle dobrze, by nie mieć problemów z napisami.
Otóż to !!!!!! kurde w życiu nie sądziłem, że dubbing może zepsuć tak film... cholernie źle się oglądało z tym film, a poszedłem na tą wersję bo z napisami była niestety prawie 5 godzin później i nie miałem jak poczekać na tą "prawidłową" wersję. Postarałem się ocenić film obiektywnie i jak będzie dostępna wersja z org. dźwiękiem to obejrzę jeszcze raz i może podniosę film o jedno może 2 oczka dalej.
hej ludzie to multikonto dobrze znanej nam wiedzmy na bosaka , widać że nie umie się ukrywać i znów trolluje nie odpisujcie jej tylko zgłaszajcie bo , za multikonto dostanie bana i nie odpisujcie jej bo to pogorszy sytuację
nie bo potem będą co nie którzy dręczyć moderację tak jak wiedzma na bosaka lepiej żeby trolle tego nie wiedziały
i dziękuję Gandzialf twa pomoc zadziała mam nadzieję że i następnym razem będziesz w gotowy pomóc a przy okazji zyskałem fana Harry Potter i Igrzysk :)
Nie skomlaj ten dubbing był spoko. Też się lekko obawiałem jak to będzie, ale oglądałem i był dobrze dobrany.
Jak dubbing może byś spoko, to już nie ten sam film co z oryginalnymi glosami aktorów, co innego w bajkach lub grach ale nie w filmach
A tam smęcisz jak małe dziecko. Nie wiem czy zauważyłeś, ale w kinie masz wybór możesz iść z dubbingiem, albo z napisami. Jak ci nie pasuje to nie łaź na dubbing i nie smęć.