PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102907
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Fan !

ocenił(a) film na 7

Jestem strasznym fanem Transformersów - ciarki mnie przechodzą gdy tylko słyszę głos Optimusa. Lecz... Na tą część nie jestem tak podniecony jak na poprzednie, zmienili całą obsadę. nawet nie wiadomo o co tu chodzi. Bezsensu.

krzycho355

Gdybyś na serio interesował się filmową serią Transformers to dokładnie wiedziałbyś o co chodzi.Z resztą ciekaw jestem czego nie rozumiesz.

ocenił(a) film na 7
Be_am07

Skąd wiedziałem, że się doczepią tylko tego ;)

krzycho355

No widzisz...Brak Ci argumentów ;)

ocenił(a) film na 7
Be_am07

Do czego niby ? Tak , trudno mi przeczytać o co będzie chodzić w tej części ;)

krzycho355

autoboty sie ukrywają, bo są ścigane, decepticony wracają, łowcy nagród chcą złapać OP, ludzie tworzą swoje roboty ( organizacja MECH czy jakoś tak). Autoboty potrzebują dinobotów żeby wygrać,

ocenił(a) film na 6
krzycho355

Ja wolę nie wiedzieć o co będzie chodzić w tej części, lepszą zabawę będę miał w kinie podczas seansu.
Zbyt rozbudowane trailery tylko psują zabawę.

krzycho355

Skoro z trudem przychodzi Ci przeczytanie 4-5 wersów tekstu, to w takim razie, jak ty obejrzałeś poprzednią trylogię?No chyba,że only lektor :)

ocenił(a) film na 7
Be_am07

No widzisz jaki ty super jestes :)

ocenił(a) film na 6
krzycho355

Nie rozumiem za bardzo o co ci chodzi... Niby przez chwile wydajesz się inteligentny by zaraz napisać coś jak pospolity dzieciak w podstawówce..

Stomolko

Dzięki, bo wiesz...Umiejętność czytania to podstawa :)

ocenił(a) film na 7
Stomolko

A dlaczego mam karmić jakiegoś trolla ? Najlepiej przytakiwać.

ocenił(a) film na 6
krzycho355

Eh.. gdzie ty widzisz w jego wypowiedziach trolla? On ci pisze prawdę.

ocenił(a) film na 7
Stomolko

No bo czego można było się spodziewać? Doczepienia się od razu do wszystkie co można.

krzycho355

Ja powiem jedno, będę mieć żal do twórców jeśli w tej odsłonie nie usłyszę "Arrival to Earth".
Zawsze mi się to kojarzy z autobotami które wracają do akcji.... jeśli przynajmniej raz tego nie usłyszę, to stwierdzę jedno, zatracili to coś......

krzycho355

Stara obsada mogła by zostać ,szczególnie piesek MoJo i jego pigułki :-))

SnakePissken

Serio?