Jestem strasznym fanem Transformersów - ciarki mnie przechodzą gdy tylko słyszę głos Optimusa. Lecz... Na tą część nie jestem tak podniecony jak na poprzednie, zmienili całą obsadę. nawet nie wiadomo o co tu chodzi. Bezsensu.
Gdybyś na serio interesował się filmową serią Transformers to dokładnie wiedziałbyś o co chodzi.Z resztą ciekaw jestem czego nie rozumiesz.
autoboty sie ukrywają, bo są ścigane, decepticony wracają, łowcy nagród chcą złapać OP, ludzie tworzą swoje roboty ( organizacja MECH czy jakoś tak). Autoboty potrzebują dinobotów żeby wygrać,
Ja wolę nie wiedzieć o co będzie chodzić w tej części, lepszą zabawę będę miał w kinie podczas seansu.
Zbyt rozbudowane trailery tylko psują zabawę.
Skoro z trudem przychodzi Ci przeczytanie 4-5 wersów tekstu, to w takim razie, jak ty obejrzałeś poprzednią trylogię?No chyba,że only lektor :)
Nie rozumiem za bardzo o co ci chodzi... Niby przez chwile wydajesz się inteligentny by zaraz napisać coś jak pospolity dzieciak w podstawówce..
No bo czego można było się spodziewać? Doczepienia się od razu do wszystkie co można.
Ja powiem jedno, będę mieć żal do twórców jeśli w tej odsłonie nie usłyszę "Arrival to Earth".
Zawsze mi się to kojarzy z autobotami które wracają do akcji.... jeśli przynajmniej raz tego nie usłyszę, to stwierdzę jedno, zatracili to coś......