PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102908
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Jak to mozliwe ???????????

użytkownik usunięty

Jak to mozliwe ze w transformers age of extinction ma sie pojawic galvatron jesli Optimus wyrwał megatronowi głowe i głowie megatrona został miecz optimusa.Szybciej mowiac głowa megatrona i jego reszta zostały powaznie uszkodzone.Nie wiem szczerze jak ma sie pojawic galvatron.Moze Unicron ma taka wielka moc ze naprawi go jakas i go ulepszy :O

ocenił(a) film na 6

Jest też przecież opcja, że Galvatron to będzie całkowicie inna postać niż reinkarnacja Megatrona.

ocenił(a) film na 3

przecież te wszystkie filmy maja się nijak do kreskówki, tak samo jak komiks nie był ta sama historia co kreskówka.
bay robi co chce ...

użytkownik usunięty
wiktork

Dobra wiem o tym ale nadal nie wiadomo jak ma sie pojawic galvatron

ocenił(a) film na 8

a co to jest galvatron???

użytkownik usunięty
matiz23_filmweb

Galvatron jest to inaczej megatron tylko ze galvatron jest o wiele potezny.Unicron tak go nazwał powiedział tak w transformers G1:,,widzisz zdajesz sie galvatronem-powiedział Unicron

ocenił(a) film na 5
matiz23_filmweb

Poprzednik chaotycznie odpowiedział. Galwatron to postać utworzona z pokonanego Megatrona. Została mu odebrana własna wola, a jego oddziały zostały wcielone do "armii" Unicrona.

Ja mam pytanie ogólnie do wszystkich, jak myślicie, jak zostanie wyjaśniony redesign autobotów?

użytkownik usunięty
Lordnar

Masz racje lepiej to wyjasniłes :D gratulacje :) miałes racje chaotycznie to powiedziałem xD Dzieki