Jak to mozliwe ze w transformers age of extinction ma sie pojawic galvatron jesli Optimus wyrwał megatronowi głowe i głowie megatrona został miecz optimusa.Szybciej mowiac głowa megatrona i jego reszta zostały powaznie uszkodzone.Nie wiem szczerze jak ma sie pojawic galvatron.Moze Unicron ma taka wielka moc ze naprawi go jakas i go ulepszy :O
Jest też przecież opcja, że Galvatron to będzie całkowicie inna postać niż reinkarnacja Megatrona.
przecież te wszystkie filmy maja się nijak do kreskówki, tak samo jak komiks nie był ta sama historia co kreskówka.
bay robi co chce ...
Galvatron jest to inaczej megatron tylko ze galvatron jest o wiele potezny.Unicron tak go nazwał powiedział tak w transformers G1:,,widzisz zdajesz sie galvatronem-powiedział Unicron
Poprzednik chaotycznie odpowiedział. Galwatron to postać utworzona z pokonanego Megatrona. Została mu odebrana własna wola, a jego oddziały zostały wcielone do "armii" Unicrona.
Ja mam pytanie ogólnie do wszystkich, jak myślicie, jak zostanie wyjaśniony redesign autobotów?