zdecydowanie. Oczywiście wizualny majstersztyk ,jednak reszta leży i kwiczy.
No rzeczywiście ktoś na szybko kalkulatorze przeliczył zyski i straty stwierdził że dobry biznes może być z tego a zapomniał nakręcić porządnie film tak to wygląda grupa docelowa 9-12lat chyba na kanał Nickelodeon świetny film będzie im się podobać naprawdę dla nich ale tam czasem lepsze filmy Familijne Disneya lecą paranoja.Dobry do wypromowania Nicole Peltz a tato zawsze może wyłożyć kasę na promocje córki,ona jest ładna ale w tym filmie była sztuczna słaba.
Zgadzam się w pełnej rozciągliwości, nie mieli pomysłu na tą część, przekombinowali z tymi dinozaurami, nie trzymało w napięciu.
Jak w trójce mi się podobał pomysł z Kennedym i wyścigiem na Księżyc tak w tej części nudno jak flaki z olejem.
Też się zgadzam z autorką postu, słaba część. Stawiałam też trochę na to że będzie może kontynuacja historii bohaterów z poprzednich części, ale niestety...
Dużo kombinowania, dużo bajerów, momentami dialogi kiczowate (zwłaszcza tego łysego wynalazcy).
Dla mnie najlepsze części w której występowała Megan Fox.. te niestety są lipne.