PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102907
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Właściwie to wszystko już było , kolejny raz dostajemy powtórkę z rozrywki
Kolejna część robiona na siłę...
Bay bardzo nie chciał 3 części robić no ale wiadomo hajs go przekonał.
4 to już w ogóle zrobił totalnie na siłę , nakłanianie go trwały trochę czasu , jest to jedyna część z 3 letnią przerwą.

Na całej trylogii byłem w kinie , więc również 4 zobaczę na dużym ekranie !

1 - Zdecydowanie najlepsza , wiadomo popkultura ,ale spełnienie ala marzenia z dzieciństwa niejednego chłopca :)
2 - Po prostu kontynuacja trochę nużąca
3 - Niesamowity brak pomysłu na film , niby tyle akcji ale byle co , męczący !

Przydałaby się zmiana reżysera który by postawił na jakość a nie na ilość no i ciekawy scenarzysta !

ocenił(a) film na 9
GotTheLife

Wszystko bylo?.... jakos nie pamietam dinobotow sni Lockdowna w poprzedniej trylogii, wiec gdzie to samo...

ocenił(a) film na 9
GotTheLife

Proponuję poczekać do premiery, a potem marudzić ;)

ocenił(a) film na 10
rafaelsaures

Zgodzę się z przedmówcą ;)

Sam Bay mówił, nie wiadomo czy prawda czy nie - ale pałeczkę dla części 5 i 6 przekaże komuś innemu

Poza tym, wszystko okej - może mnie gryzie tylko motyw z tym, że znowu autoboty są złe, niepotrzebne i najlepiej żeby w ogóle nie istniały, bo sprowadzają na ziemie zło :P

Trzeba poczekać na ocenę filmu, do jego premiery - osobiście, cieszę się, że powstają nowe części :) zawsze to jakieś widowisko jest.

perf92

To samo było z 3 a szczególnie z 4 , mówił że już jest znudzony , zmęczony są serią , tymi megahitami !

rafaelsaures

Poczekać , na co na film ?
Ale ja oceniam zwiastun , więc mogę marudzić : - )
Zwiastuny służą do zachęcenia a ten mnie kompletnie nie zaciekawił

3 miała być wielką rozpierduchą , no i była ale po zwiastunie 4 widać że będzie jeszcze większa
Jeszcze więcej wszystkiego , marnych wybuchów itp. na ilość postawiono ponownie a nie na jakość !

ocenił(a) film na 9
GotTheLife

Oceniac film po zwiastunie
to tak jak gluchy wysawilby ocene za utwor a slepy za teledysk...