PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102908
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Czyżby kolejna część w której Optimus rozwali wszystkich jednym ciosem...
,a poza tym nie wyobrażam sobie Transformers bez Megatrona, Starscreama czy Shockwavea
(Którego rozwalili ludzie -_- ...)
Jedynka była zdecydowanie najlepsza.

czarus370

To że Megatron zginą w trzeciej części, nie znaczy że nie może powrócić do życia (chociażby jako Galvatron) a co do Starscreama, nie pamiętam żeby zginą. I zgadzam się że pierwsza część była zdecydowanie najlepsza.

Beast_Warrior

Przecież Sam zabił Starscrema w 3 ,tą bombą.

transformers567_fw

A faktycznie, wybacz widziałem ten film tylko raz w czasie premiery więc nie do końca wszystko pamiętam. A tak w ogóle to Starscream jak na zastępce Megatrona, miał bardzo żałosną śmierć.

Beast_Warrior

W ogóle rola Starscrema oprócz wysadzenia statku autobotów i rozwalenia tych samolotów NEST,miał małą rolę,tylko "lizał dupę" Megatrona mówiąc jaki jest wspaniały,jaki pomysłowy. Chociaż można to wytłumaczyć tym że obawiał się że Megatron go sprzątnie po tym jak zawarł sojusz z Sentinelem.

transformers567_fw

Megatron niestety także został zepchnięty na dalszy plan, tak że to Sentinel Prime stał się głównym "tym złym", poza tym nie podobało mi się że Megatron zginą z ręki Optimusa, skoro został przez Megatrona ocalony, taki trochę niewdzięczny koniec.

ocenił(a) film na 6
Beast_Warrior

Zginął, zginął, zginął...

kondor82

Nie miałeś pomysłu na komentarz dotyczący tematu, to uczepiłeś się zrobionej przeze mnie literówki...

ocenił(a) film na 6
Beast_Warrior

Literówka? Trzy razy? Terefere.

kondor82

No dobra, niech Ci będzie. Faktycznie trzy. Wielkie mi halo.

ocenił(a) film na 6
czarus370

"a poza tym nie wyobrażam sobie Transformers bez Megatrona, Starscreama czy Shockwavea" - stary to ty Beast Wars nie widziałeś.

użytkownik usunięty
czarus370

to jest film o wielkich zabawkah z kosmosu, ktore nawalaja sie i ratuja swiat. dlatego mozna przelknac wszystko, jesli tylko bedzie dobrze podane.

ocenił(a) film na 9
czarus370

Jeszcze jest wiele możliwości jeśli chodzi o Transformersy. Mam nadzieję, że wreszcie poruszą mój ulubiony temat, mianowicie Unicrona. Kozak, pożeracz planet, galaktyk i wszechświatów we wszystkich czasach :) Myślę, że temat poruszony w drugiej części nie stanowił wyczerpania dla twórców filmu;)

użytkownik usunięty
czarus370

Ale możliwe że pojawi się Galvatron :)