PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102907
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Nowa obsada

ocenił(a) film na 8

Jakoś tak dziwnie będzie oglądać transformersów bez LaBeouf i Megan . Przez te 3 części
utrzymywał się stały klimat i historia, ciekawa jestem czy aby 4 cz nie spieprzy całości.

ocenił(a) film na 6
alexis586

Jak dla mnie, 3 część była już słabawa. Mam nadzieje, że nowe realia będą równoznaczne z poprawą jakości

ocenił(a) film na 8
witaltas

fakt, dwie pierwsze były najlepsze i też mam taką nadzieję, że 4 cz się obroni bo zapowiada się nieźle :)

alexis586

Jestem bardzo zdziwiona, że nie zagra w tej części LaBeouf... Nie wyobrażam sobie jego nieobecności.

ocenił(a) film na 8
justyska76

będzie trochę dziwnie aaale Wahlberg sobie poradzi :)

ocenił(a) film na 6
justyska76

Jestem wielkim fanem TF, ale uważam, że zmiana aktorów wyjdzie na dobre 4 części.

Sam pomagający Autobotom już się opatrzył.
Ciężko byłoby wymyślić mu jakąkolwiek interesującą rolę dzięki której jego postać miałaby racjonalny udział w filmie.

Zmiana nastawienia na fabułę bardziej poważną i być może oddanie większej roli robotom niż ludziom może zaowocować zupełnie inną ciekawą akcją.

Jedynie co mnie tylko drażni już w samym trailerze to córeczka wrzeszcząca 2 czy 3 razy "Daaaaaaaaad".
Przypomina mi to "Saaaaaaaam" z poprzednich części.

Ale i tak z wielką radością czekam na 4 część !! :)

Pozdrawiam.

frantic84

Ze względu na sympatię do autobotów <3 obejrzę i tę część TFW , jednak jakoś nie widzi mi się w roli pomocnika Optimusa Marka W. - nie lubię go i jakoś nie wierzę w to, że w jakikolwiek sposób w tym filmie się obroni i coś mi się wydaje, że będzie to najsłabsza część. Zresztą trudno dojść do 4 odsłony jakiegoś filmu i zrobić coś na poziomie pierwszej części.. ( przykładów długo nie trzeba szukać : shrek i piraci z karaibów - pierwsze części genialne, za to im dalej tym gorzej.. )

frantic84

Sensownie to przedstawiłeś. ;']

alexis586

A ja niestety jestem niezadowolona ze zmiany obsady do tego stopnia, że postanowiłam nie oglądać czwartej części, słabo znoszę zmianę obsady i zawsze jestem lojalna pierwszym aktorom :P Tak więc czwarta część transformersów będzie musiała sobie poradzić beze mnie :P

ocenił(a) film na 5
olka2210

za to ja nie przykladam wiekszej uwagi na aktorow grajacych w filmie o robotach, bo to one sa dla mnie najwazniejsze ;).