Znalazłem takie zdjęcie tego fioletowo-białego tramsformersa Sonic RS ciekawe czy to autobot?
Jeśli to zdjęcie w komentarzu jest prawdziwe to jest to autobot i może masz racje że to smokescreen.
Ale zastanawia mnie ten Transformer który jest prawie na każdym zwiastunie i spotach, a mianowicie ten koks co jego twarz wygląda jak jakiś ekran a potem zmienia się w działo i strzela w Optimusa. Proszę o pomoc
Ale zastanawia mnie ten Transformer który jest prawie na każdym zwiastunie i spotach, a mianowicie ten koks co jego twarz wygląda jak jakiś ekran a potem zmienia się w działo i strzela w Optimusa. Proszę o pomoc
Ten Transformer nazywa sie Lockdown.
A no dzięki. Czyli jeśli chodzi o samochód to zmienia się w Lamborgini Aventador?? Tak??
On nie jest zły z tego co mi się wydaje, jest po prostu kolekcjonerem, na ziemie nie przyleciał chyba żeby ją zniszczyć...
Bycie kolekcjonerem nie wyklucza bycia złym.A na Ziemi szuka prawdopodobnie Energonu, Prime mniej go obchodzi.
jak dla mnie lockdown szuka optimusa :P w końcu został on ostatnim primem, więc było by szkoda nie mieć takiego okazu w swojej kolekcji :D
Szuka Optimusa, bo jest jego jedyna przeszkodą.Być może Galvatron ma coś wspólnego z jego przybyciem.I na 100% najbardziej interesuje go Energon.
Mnie ciekawi finałowa liczba Autobotów i Dinobotów. W szkicach koncepcyjnych zaprezentowano 5 dinobotów, ale na wikipedii jest ich więcej, wiki sugeruje, że będą wszystkie oryginalne plus parę nowych...