Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 103058
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Znalazłem takie zdjęcie tego fioletowo-białego tramsformersa Sonic RS ciekawe czy to autobot?

ziomekvo

http://www.tfw2005.com/boards/transformers-movie-discussion/962462-2013-sema-sho w-las-vegas.html

ziomekvo

to jest ten link no dole jest zdjęcie w komentarzu
Mi się podoba

ziomekvo

Prawdopodobnie jest to autobot

użytkownik usunięty
ziomekvo

Prawdopodobnie to jest Smokescreen ;)

Szczególnie, że nie ma go w obsadzie :)

Jeśli to zdjęcie w komentarzu jest prawdziwe to jest to autobot i może masz racje że to smokescreen.

ocenił(a) film na 7

Ale zastanawia mnie ten Transformer który jest prawie na każdym zwiastunie i spotach, a mianowicie ten koks co jego twarz wygląda jak jakiś ekran a potem zmienia się w działo i strzela w Optimusa. Proszę o pomoc

ocenił(a) film na 8
kiadimundi

Ale zastanawia mnie ten Transformer który jest prawie na każdym zwiastunie i spotach, a mianowicie ten koks co jego twarz wygląda jak jakiś ekran a potem zmienia się w działo i strzela w Optimusa. Proszę o pomoc

Ten Transformer nazywa sie Lockdown.

ocenił(a) film na 7
mattz92

A no dzięki. Czyli jeśli chodzi o samochód to zmienia się w Lamborgini Aventador?? Tak??

kiadimundi

Tak :)

ocenił(a) film na 7
Be_am07

Wielkie dzięki:)

ocenił(a) film na 9
kiadimundi

I jest bardzo zly, Megatron przy nim do laluś

RollOut

On nie jest zły z tego co mi się wydaje, jest po prostu kolekcjonerem, na ziemie nie przyleciał chyba żeby ją zniszczyć...

Filips19

Bycie kolekcjonerem nie wyklucza bycia złym.A na Ziemi szuka prawdopodobnie Energonu, Prime mniej go obchodzi.

ocenił(a) film na 10
Be_am07

jak dla mnie lockdown szuka optimusa :P w końcu został on ostatnim primem, więc było by szkoda nie mieć takiego okazu w swojej kolekcji :D

michciu14

Szuka Optimusa, bo jest jego jedyna przeszkodą.Być może Galvatron ma coś wspólnego z jego przybyciem.I na 100% najbardziej interesuje go Energon.

ocenił(a) film na 7
Be_am07

Mnie ciekawi finałowa liczba Autobotów i Dinobotów. W szkicach koncepcyjnych zaprezentowano 5 dinobotów, ale na wikipedii jest ich więcej, wiki sugeruje, że będą wszystkie oryginalne plus parę nowych...

ocenił(a) film na 10
ziomekvo

Moim zdaniem to nie jest autobot ani decepticon. Na jednym ze zdjęć widać na nim napis Shane więc może to być wyścigowy samochód jednego z bohaterów.