Czego oczekujecie? Więcej akcji czy może więcej fabuły? A może czegoś innego? A może
niczego?Może też wszystkorazem?
Ja chciała bym żeby było więcej akcji jak 2 części, oraz że było chodź trochę komedji, oraz żeby film był wogóle super żeby przebijał 1i 2 część :D
1.Więcej fabuły związanej bezpośrednio z transformerami.
2.Zgodności charakteru/profilu transformera z oryginałem (choć Scorponocka i Shockwave'a i tak już zmarnowano :( )
3.Niech to będzie część najbardziej mroczna i poważna, z dobrą finałową walką - dobrą czyli ciekawą - a nie tylko przesyconą efektami.
1)Jak dla mnie najlepiej żeby nie było dinobotów, Bo to będzie wogulę psuło całą akcje.
2)To własnie dobrze że są ludzie, ale najlepiej żeby film skupił się na robotach.
"3.przenieść całą akcję na cybertron" - jeśli to miałoby być w stylistyce Live Action, to na pewno nie powstanie. Nawet jeśli trwałby z 90 minut, to Budżet musiałby być dość duży.
Ucieszyłbym się z dinobotów ale w sumie z jakiego powodu obcy robot miałby się transformować na kształt dinozaura... Chociaż Skorponok i ten taki podobny do geparda jakoś przeszły, więc i dinusie pewno będą dobre. :)
W kosmicznych wojnach były postacie będące dinozaurami (Dinobot ale to tylko imię, Megatron II i Terrozaurus) ale pierwsze i jako takie oficjalnie przyjęte dinoboty widziałem w generacji pierwszej, transformers animated i grze "Transformers: Fall of Cybertron"