PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102543
3,2 27 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Optimus Prime

użytkownik usunięty

Jak myślicie nadal, czy w Transformers 4 Optimus Prime zginie ????

ocenił(a) film na 10

chyba tak co wskazuje film z plany i to co powiedział żeby znaleźli jakiś kamień i oznaczyli jako jego duszę chyba tak to lećiało a może optimus sfinguje swoją śmierć 2 raz

mateusz dobosz

Możesz dać link do tego filmu? Trochę bez sensu, gdyby zginął, bo byłby duży spoiler w trailerze. Poza tym na razie nic nie wiadomo, zeby w filmie miał się pojawić Hot Rod, albo Ultra Magnus, więc nie byłoby komu dowodzić Autobotami.

ocenił(a) film na 10

Optimus raczej nie zginie w 4 części. A nawet jeśli to i tak by go ,,ożywiono''. Jeżeli by zginął to po co mieli by kręcić Transformers 5? Ja uważam, że Optimus nie zginie, Decepty nie są w stanie go zabić :).

Nie zginie, na początku jak go ludzie szukają to Optimus jest w formie robota któremu brakuje energonu. Jest kilka możliwości jak zyskał swój nowy wygląd i energon. 1. Ludzie przekonali się że tylko z pomocą Optimusa uda im się odeprzeć inwazję. 2. Optimus, bądź jakiś autobot znajdzie dla Optimusa super energon. 3. Coś ze statku Lockdowna uczyni go takim bądź sam Lockdown. Jestem pewny że któraś z tych opcji sprawdzi się w filmie

Filips19

Chyba wszyscy zapomnieliście o tym że optimus ma Matrycę Przywództwa , która sama z siebie jest źródłem energonu.

Seaborg92

No jakby miał to by tak nie wyglądał

Filips19

Przecież się ukrywa dlatego tak wygląda

ocenił(a) film na 8
Prorok360

Powinniscie juz wiedzieć ze w transformerach nic nie jest pewne. Prime miał matryce ale od tej czesi moze juz nie mieć. A zginąć na pewno nie zginie bo ja nie widze kto miał by być przywódca autobotów gdyby poległ no i jeszcze później ma swojego zwierzaka który doda mu dużo pewności.

ocenił(a) film na 9
flock

W ,,Transformers The Movie'' z 1986 roku po śmierci Optimusa władzę obejmuję Hot Rod ,który staje się Rodimusem Prime'm.
Według mnie Optimus nie zginie ...w każdym razie na pewno nie w tej części.

ocenił(a) film na 9
OptimusPrimefilmaniak

Z filmiku ktory byl w sieci a moze i jest OP mowi o kamieniu jakmwyzej wspomniano io tym, ze musi odejsc, ze cena za jego glowe jest zbyt duza i zbyt duzo zlego stalo sie od kiedy jest na naszej planecie

ocenił(a) film na 9
RollOut

Dzięki.