W hatak umieszczono 28.10.2013 10:52 info z planu. Umieścili tam rozmowę Optimusa
Markiem Wahlbergiem.
To info z hataku: Spekuluje się, że w filmiku widzimy kończącą scenę, w której główny bohater grany przez
Marka Wahlberga rozmawia z Optimusem Primem. Ponadto prezentujemy zdjęcie
Bumblebee, które znalazło się na planie.
,,Wciąż jest wyznaczona nagroda za moją głowę i jeśli zostanę, będę cię narażać na
niebezpieczeństwo. Kiedy odnajdziesz pozostałe kamienie, zaznacz jeden jako moją duszę.
Broń tej rodziny autobotów, tak jak one broniły ciebie. Żegnaj, nie zapomnij mnie.
mówi Optimus"
Wygląda na to, że "Transformers 4" będzie pożegnalnym filmem Optimusa Prime'a. Głosem
ponownie jest Peter Cullen.
Premiera filmu w przyszłym roku.
Można też zobaczyć fragment nagrywania filmu.
Tego nie wiem, ale jak oglądałam nagranie z planu to wyglądało tak jak by się z nim zegnał.
poproszę o linka do tego filmu lub strony na Emaila doboszmateusz6@gmail.com lub na pw
a co do tej informacji to możliwe jest że uśmierca optimusa ale ja w to nie wierze jak zobaczę to na filmie w kinie to szlak jasny mnie chyba
trafi
Według słów Optimusa, jakie padły na planie filmowym jestem pewien,że lider Autobotów opuści Ziemię (odleci).Tylko co się z nim stanie potem?
Tam zaginie i później, jak sadze micheal bay skorzysta z wątku, jaki pojawia się w TF:G1. Gdy autoboty odnajdują statek-grobowiec z Optimusem Prime i innymi starymi autobotami.
chyba będzie tak samo jak w tf 3 z Sentinel Prime odnajdą optimusa i inne autoboty i je ożywią za pomocą matrycy dowodzenia z tf 2 lub tylko je odnajdą i tyle
Materiału MB nie brakuję. TF:G1 dostarcza go w tonach. Ale pamiętajmy, że matryca nie jest aż tak silna, to tylko iskra a nie urządzenie do ożywiania.