PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102908
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

W hatak umieszczono 28.10.2013 10:52 info z planu. Umieścili tam rozmowę Optimusa
Markiem Wahlbergiem.
To info z hataku: Spekuluje się, że w filmiku widzimy kończącą scenę, w której główny bohater grany przez
Marka Wahlberga rozmawia z Optimusem Primem. Ponadto prezentujemy zdjęcie
Bumblebee, które znalazło się na planie.

,,Wciąż jest wyznaczona nagroda za moją głowę i jeśli zostanę, będę cię narażać na
niebezpieczeństwo. Kiedy odnajdziesz pozostałe kamienie, zaznacz jeden jako moją duszę.
Broń tej rodziny autobotów, tak jak one broniły ciebie. Żegnaj, nie zapomnij mnie.
mówi Optimus"
Wygląda na to, że "Transformers 4" będzie pożegnalnym filmem Optimusa Prime'a. Głosem
ponownie jest Peter Cullen.

Premiera filmu w przyszłym roku.
Można też zobaczyć fragment nagrywania filmu.

Nie prawdopodobnie tylko na 100% się z nim pożegnamy

użytkownik usunięty
generation26

Tego nie wiem, ale jak oglądałam nagranie z planu to wyglądało tak jak by się z nim zegnał.

ocenił(a) film na 10

poproszę o linka do tego filmu lub strony na Emaila doboszmateusz6@gmail.com lub na pw
a co do tej informacji to możliwe jest że uśmierca optimusa ale ja w to nie wierze jak zobaczę to na filmie w kinie to szlak jasny mnie chyba
trafi

mateusz dobosz

Według słów Optimusa, jakie padły na planie filmowym jestem pewien,że lider Autobotów opuści Ziemię (odleci).Tylko co się z nim stanie potem?

ocenił(a) film na 10
Be_am07

chyba optimus odleci szukać śladów autobotuw lub deceptikonuw w kosmosie itd

ocenił(a) film na 4
mateusz dobosz

Tam zaginie i później, jak sadze micheal bay skorzysta z wątku, jaki pojawia się w TF:G1. Gdy autoboty odnajdują statek-grobowiec z Optimusem Prime i innymi starymi autobotami.

ocenił(a) film na 10
pixele

chyba będzie tak samo jak w tf 3 z Sentinel Prime odnajdą optimusa i inne autoboty i je ożywią za pomocą matrycy dowodzenia z tf 2 lub tylko je odnajdą i tyle

ocenił(a) film na 4
mateusz dobosz

Materiału MB nie brakuję. TF:G1 dostarcza go w tonach. Ale pamiętajmy, że matryca nie jest aż tak silna, to tylko iskra a nie urządzenie do ożywiania.

ocenił(a) film na 10
pixele

wiem ale jest taka możliwośc

użytkownik usunięty
mateusz dobosz

nie podam na e-mail ale na blogu podam linki tytuł ,,śmierć optimusa"