No jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież był w trailerze ;]. Ale niestety Ratchet zginie w transformers 4. Ale to tylko moje przypuszczenia :}
Prosze... Nie wpierniczaj tylu wykrzykników, jak jakiś NEOs! Poza tym to skąd wiesz, że zginie? Jasnowidz?
Dzieciaku umiesz czytac? To tylko moje przypuszczenia i znowu nie wiesz kolejnej prostej rzeczy. Ludzie zabijaja Autoboty! Zabili juz sideswipe,Dina,Roadbustera, Topspina a teraz zabili Ratcheta. Dzieciaku powtarzam ci kur....wa jeszcze raz. TO TYLKO MOJE PRZYPUSZCZENIA
Tak? Takie obrażenia to dla nich powinna być pestka, naprawde...
I nie jestem dzieckiem i nie wrzeszcze jak jakiś bachor... Czytać umiem, bo inaczej nie zobaczyłbym tych wielkich liter i milionów wykrzykników, które wstawione są nie wiem po co... Ludzie tępią autoboty to wiem i to chore, bo teraz pojawią się nie wiadomo skąd nowe, stare zginą i znów klimat pójdzie się piiiiiiiiiiiiiiii
" Takie obrażenia to dla nich powinna być pestka, naprawde..." - Serio? Powiedz to Decepticonom.
"Ludzie tępią autoboty to wiem i to chore, bo teraz pojawią się nie wiadomo skąd nowe, stare zginą i znów klimat pójdzie się piiiiiiiiiiiiiiii" - Co ty pieprzysz? Przecież Autoboty chowają się we wszechświecie, więc skąd się biorą nowe Autoboty jest wytłumaczone. Poza tym, Dino, Sideswipe, Bliźniaki itp. też pojawili się z nie wiadomo skąd więc to co mówisz to taki mały bullshit.
O sory... Zapomniałem, że one mają własne statki... Ale teraz oprócz krycia się we wszechświecie będą się kryć też na Ziemii... Cholerni ludzie...
Miałem iść na ten film w marcu , potem w kwietniu, później w maju, zaraz będzie czerwiec i zwątpiłem czy w ogóle go zobaczę.