PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102907
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Spekulacje

ocenił(a) film na 7

Sideswipe i dino pojawią sie w filmie ? coś wiadomo ?

ocenił(a) film na 6
jacek123

Na razie wiadomo, że z Autobotów w DOTM zostali: Optimus, Bumblebee, Ratchet i Leadfoot. Reszta prawdopodobnie została unieszkodliwiona w trakcie polowania ludzi na Autoboty.

ocenił(a) film na 7
Demolishor2

a w co będzie sie zmieniał Leadfoot.

ocenił(a) film na 6
jacek123

Leadfoot zmienia się w czerwonegy Chevrolet Impala przystosowany do wyścigów Nascar, oraz objuczony masą karabinów maszynowych.

http://www.aceshowbiz.com/images/news/leadfoot-on-transformers-4-set.jpg

ocenił(a) film na 7
Demolishor2

czyli będzie miał taką samą transformacje co w DOTM ?

Demolishor2

chyba nawet w filmie będą unieszkodliwiani

użytkownik usunięty
jacek123

Dino jak dla mnie pojawił się na planie filmowym jako samochód Ferrari 2013 wpisz w yootube Dino/mirage Back!!!! :]. Sideswipe jest wielką zagadką jak dla mnie. Ale myślę że będzie się zmieniał w Cadillac Cien ;]

ocenił(a) film na 6

To może daj jakiś filmik/zdjęcia z planu, które by potwierdziły twoje teorie.

ocenił(a) film na 7
jacek123

Przecież Dino jest w Trailerze więc i w filmie musi byc.

ocenił(a) film na 6
young22

Gdzie ty widziałeś Dino na trailerze?

Demolishor2

Ten "Dino" to Stinger

ocenił(a) film na 7
Demolishor2

1:33 myślałem że to Dino a to będzie to Pagani tak, czyli nowy robot ?

ocenił(a) film na 6
young22

To Pagani to będzie Sitnger. Co do Dino w filmie, było coś, że ktoś zrobił zdjęcie Ferrari niedaleko planu, jednak okazało się że to było Ferrari sprowadzone specjalnie na jakąś wystawę.

użytkownik usunięty
Demolishor2

Chyba sobie zartujesz???!!! Jednak te Ferrari ktory ma pasek biały to nie DINO???? Ech...... Nie wierze jednak Dina nie bedzie filmie.Mam nadzieje ze sideswipe bedzie w filmie ;(

ocenił(a) film na 6

O Sideswipe'ie nic nie ma mowy, tak więc pewnie się nie pojawi. Może najwyżej pokażą jak go ludzie dorwali.

użytkownik usunięty
Demolishor2

Ja Pier.....dole czyli tej czesci umieraja Roadbuster,Topspin,Ratchet,Dino,Sideswipe. Gratulacje Bay....... Za pomysł wspaniały 0_0

ocenił(a) film na 6

Jak dla mnie większej straty nie ma, zwłaszcza że dostajemy kilka nowych Autobotów i jeszcze Dinoboty.

Demolishor2

Naprawdę? A ten czerwony co stoi obok Bumblebee w jakimś salonie to nie Mirage/Dino? A ten na spadochronach zieloniec? To oni... Poza tym to Ratchet zostaje unieszkodliwiony na tym statku, widać po jego szeroko rozłożonych barkach i proporcjonalnie małej głowie... Jeśli naprawde myślicie, że Bay zostawi Sideswipa, Dina, Ratcheta itp jak Mudflupa i jego blizniaka to się grubo mylicie...

ocenił(a) film na 6
Lody01

Ten czerwony robot obok Bumblebee na zwiastunie to Stinger, który nawet nie jest Autobotem. Ten na spadochronie to Crosshairs zmieniający się w zieloną Corvette. To Ratchet jest w filmie to wiemy, widzieliśmy zwiastun, i łapią go tam ludzie. Sideswipe'a i Dino ma nie być w filmie, nigdzie nie widziano ich alt-mode'ów itp. Co do Bliźniaków, Bay ich już zostawił w DOTM, specjalnie ich wyciął z filmu, ponieważ większość widzów ich nie znosiła.

użytkownik usunięty
Demolishor2

Ech mam dziwne uczucia to Sideswipe. Takie ze planie filmowym pojawił sie Cadillac cien ktory jest bardzo podobny to sideswipe. Ale z drugiej strony miał sie NIE pojawic. Ale jesli wyobraźmy sobie ze sideswipe zmienia sie Cadillac cien to Mech nie złapie go bo zmienił sie inny samochod porownaniu to Leadfoot i Ratcheta ktory nie zmienily wyglad samochodu

ocenił(a) film na 6

Bo Sideswipe NIE ma się pojawić, ten Cadillac pojawił się raz przy planie i tyle. Nigdzie indziej w trakcie kręcenia się nie pojawił. MECH'u nie będzie, ponieważ to rząd wysłał ludzi na Autoboty, MECH to już kompletnie inna bajka.

Demolishor2

I co? Tak po prostu znikną bez wyjaśnienia? Jak tak to ja dziękuje, w 5 chyba nawet Optimusa wypieprzy...

ocenił(a) film na 6
Lody01

A kto powiedział że nie wyjaśnią? Pewnie powiedzą że zginął w trakcie polowania ludzi na Autoboty.