Dobrze wiemy ze wyjdzie z tego szajs. Poprzednie części nawet 1 takie były. Styl Baya nie pasuje
do Transformers, gdzie Transformersy i Deceptikony to tylko tło dla jakiś debilów żołnierzyków ?
Innej zgrai.
Mnie się bardzo podobały wszystkie części. Poza tym ja nie wiem czy wyjdzie z tego szajs, Panie wszechwiedzący. Uważam, że to będzie kolejna bardzo udana część.
RobinOne, a ty sobie zrób dziurę we łbie, to ci mózg wleci....Morghulis tylko wyraził/a swoje zdanie, ma do tego prawo, a ty nie musisz zaraz jej obrażać....I zdaje się, że ty wolisz bajkę, komiks od filmu....Bardzo dorosłe.....
Bajke komiks? Chodzi ci o anime? Widac bardzo jak się znasz ignorancie. A po pierwsze ja tez wyrazilem swoje zdanie, mam do tego prawo.
A co do ciebie misiu pysiu. Te filmy to głównie pokaz widowiskowości, dlatego bierzmy poprawkę w ocenie na te rzeczy.
No tak, Avengers tez jest, a wszystko to lepiej jest zrobione. Jak napisałem nie pasuje mi styl jaki promuje Bay, w każdym swoim filmie. Tu mogli w wziąć reżysera który skupił by się bardziej na robotach a nie na jakims debilu ktory ucieka przed deceptikonami i jak zwykle zdola przezyc. Auto-boty robią jedynie za tło. Te walki są takie puste bez emocji, nie wiadomo komu kibicować jeżeli żaden z robotów nie jest dobrze przedstawiony.
P.S Chciałem cześć gdzie akcja działą by się na cybertronie, ale nie ma co na to liczyć, bo Bay preferuje tylko laski w miniówach oraz napakowanych maczo, wiec gdzie by zrobił taką część. Ten film nie jest dla fanów, na pewno nie dla mnie.
To ma być film o auto-botach. Laska ciągle latająca ze swoim fagasem po polu bitwy, ile można ? To samo w nowym Supermanie. Mogli sobie tego darować.
W nowym Supermanie ma to sens, bo tak było w komiksie. Dobrze jest się wypowiadać nie mając pojęcia na jakiś temat.
Może i było, ale film to nie komiks. Nie wszystko jest piękne tak jak w komiksie, a Luis mogłem zdzierżyć, do umiaru.
Co do pierwszej połowy twojego tekstu się zgadzam, w drugiej pokazujesz brak wiedzy. Anime jest mniej bajkowe i komiksowe niźli ci się wydaje.
gadka z fankiem-debilkiem, co ma na fotoprofie laskę w miniówie. Idź zabawiaj bachory ciotki Helki z zadupiowa