Znowu Tylko 2godz. Pierw Była Godzilla potem Brick Mansions A teraz Transformes. Może Batman
VS Super Man będzie trwał 1godz. 20min.
Jeśli powiedzmy film trwa 1,5 godziny to znaczy że jest na tyle dobry by zmieścić się w tej półtorej godzinie i w zupełności nie ma potrzeby żeby trwał dłużej. Jeśli trwa dłużej to staje się rozlazły i nudny, no chyba że podają nam 2 godziny bitej akcji non stop bez wytchnienia, to też nie jest dobrze. 1,5 godziny to standard i tyle powinien trwać dobry film.
a co ty chciałeś by TF4 trwały 4 godziny zdrowo cię porąbało ciesz się że w ogóle powstały a nie narzekasz jak małe dziecko
4 godziny chyba cię porąbało. Ja pisze tylko że takie filmy / MOIM ZDANIEM/ Powiny trwać trochę więcej np 2 godz. 30 min. A ty od razu 4 godziny
Po co Ci dłuższe filmy? 2 godziny to mało?
Jak dla mnie to i tak dużo. Ostatnio jest taki trend, aby film trwał 2godziny lub więcej.
A jak tworzą dłuższe filmy to je wydają np. na dwie części. A tego to już nie lubię, bo oglądasz film i się kończy bez "końca" i później czekaj na następną część Bóg wie ile:)
W tym czasie zapomnisz co było w pierwszej części.
Właściwie to pierwszy raz widzę ten czas trwania, nie wiadomo czy to oficjalne dane. A jeśli nawet, to 2h starczy w zupełności na taki film. Jakby wyciąć wszystkie bzdurne sceny z poprzednich części, to też by tyle trwały.
A ile ma trwać? 3,5h jak Titanic? Żeby go potem w TV rozkładali na 2 części, albo puszczali w jednej i z reklamami będzie trwał 6h i zajmował pół ramówki?
Jak film trwa 2h to już mi się nudzi choćby nie wiem jakie wątki w nim były, efekty specjalne itd. w pewnym momencie po prostu już zerkam na zegarek i odliczam czas do jego końca.
2h jak na TF jest w sam raz.
aha czyli chcesz oglądać filmy które trwają 1 godz. JAK TAK IDZ OGLĄDAĆ ANIMIACJE. a REKLAMY NIE TRWAJĄ 3 GODZINY. Weś trochę pomyśl co piszesz
I bardzo dobrze. Poprzednie części trwały po 2 i pół godziny, a fabuły tam było na 15 minut, bo większość czasu zajmowały żenujące perypetie Szyi. Bo serio, na co Ci w "Transformers" tak długi czas projekcji? Odchudzenie o pół godziny to dla mnie znak że Bay może faktycznie planuje zrobić tę część przynajmniej nieco lepszą.