Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 103053
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Jak myślicie ? Grimlock będzie się transformował w tym filmie, bo tak przejrzałem wszystkie spoty z nim związanie i nigdzie nie widzę jego transformacji. Była by szkoda Gdyby pokazali go, jak i resztę tylko w formie dinozaurów.

ocenił(a) film na 9
michciu14

Oczywiście ,że będzie...w końcu to Transformer.
Bay po prostu nie ujawnił jego wyglądu w formie robota. Ale w figurce widzimy jak będzie wyglądał...
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
michciu14

Właśnie tez mnie to zastanawiało jak tak to super

michciu14

Zabawki zabawkami, ale szczerze wątpię, żeby Grimlock przyjmował postać robota - byłby zbyt ogromny. Nie wszystkie Transformery przekształcają się do człekokształtnych robotów.

ocenił(a) film na 10
chromakowo

W zupełności się z tobą zgadzam :) jeszcze zastanawia mnie jedna myśl :/ oglądając zwiastun wiele razy widzę moment w którym 5 autobotów rozmawia z ludźmi oraz widzę te statki i obawiam się że film może zakończyć napisami " TO BE CONTINUED ".

użytkownik usunięty
michciu14

Powoli mysle ze ta teoria moze byc prawdziwa. Ale nie chciałbym zeby sie tak skonczyło ;/. Ale przeciez filmy Baya tak sie nie konczyły zazwyczaj.

ocenił(a) film na 10

też prawda :/ ale prawdy można się dowiedzieć dopiero za trzy tygodnie :| a tak przy okazji patrząc na galvatrona nie widzę w nim ani grama ciężarówki :D

użytkownik usunięty
michciu14

;D. Bardziej wyglada na odrzutowiec. Na poczatku myslałem ze to Cyclonus.

użytkownik usunięty
michciu14

Bedzie sie transformował. W grze transformers fall of cybertron Grimlock i inne dinobots zmieniały sie w roboty.

ocenił(a) film na 10

no tak ale to gra :/ nawet jak oglądam zwiastun gry Transformers: rise of the dark spark, jest tam grimlock ale w formie dinozaura. I nic nie wskazuje żeby się transformował :(

michciu14

nie wiem jaki zwiastun ogloadales ale w rise of the dark spark grimlock sie transformuje, obejrzyj zwiaatun grimlock jest tam tryb robota jaki i dinozaura (nazwa filmu na YT. Grimlock vignette) nazwa postaci bedzie Earth Grimlock