Jak by ktoś ruszył głową to by mógł wyobrazić sobie że skoro nie ma już Ironhide'a ani
Jazza, Megatrona i reszty deceptikonów, to łatwo się domyśleć że tym razem T4 będzie w
czasach przeszłych, jak już było mówione, nie będzie tych aktorów, więc ja obstawiam że na
stówę walka przeniesie się do przeszłości i przedstawią z punktu widzenia jak Optimus i
Megatron i reszta zaczęli tą walkę, no nie? >_>
Zgadzam się.
Bez Ironhida to nie to samo.
Zresztą jak oglądałem trójkę to miałem ochotę zabić scenarzystów za zabicie Megatrona :D
Niby z jakiej paki? Megatron zginął godnie, jak przystało na głównego bohatera negatywnego. A Ironhide? Wielki koks, twardziel, a zaje(b)ali go za przeproszeniem, jak ścierwo, jak szmatę. O to mam żal. Już Jazz 1000x godniej zginął.
Zgadzam się!!!! To była nie potrzebna śmierć, jakby nie wiedzieli już co chcą zrobi!!!! Ironhide był świetny i powinien zginać w walce a nie tak, zabity przez tchórza i zdrajce!!!
nie masz racji transformers to świetny film ja najbardziej lubie bambolbi ale nie wiem jak to sie pisze i też uwarzam że Ironhide zasłużył na to żeby żył albo chociaż na godną śmierć a ten Sanitel to tchuż i debil
nie wiesz jak sie pisze 'bambolbi'? Mowisz ze to swietny film? Nie mam racji? Jeez powinien żyć? Co za emocje! Przeteleportowałem siędo przedszkole, gdzie dzieci nie wiedzą co to pszczółka po angielsku. Bo muszę ci dziecko powiedziec (lub jestes po prostu debilem ktory nic nie wie), iż 'bambolbi' pisze się bublebee, (bee to ta pszczółka dla twojej inf.) Wracaj do żłobka dziecko, pooglądaj też lepsze filmy. O! specjalnie dla ciebie Battleship:bitwa o ziemię wyszło! LEĆ DO KINA!
Ocknij się bo sam jesteś kretynem. Poprawiasz go, a sam poprawnie nie umiesz napisać. A to że tobie film nie podobał się, nie znaczy że jesteś wyrocznią by oceniać czy film był durny, czy też nie. Także reasumując pseudointeligencie, jak już chcesz kogoś pouczać czy poprawiać, sam najpierw dowiedz się jak jest naprawdę. Bo gówno wiesz :)
P.S.
Widzę Twój sposób wypowiedzi, bezsensowna agresja, brak kontroli, jedynie czyste chamstwo i głupotę. Prymitywny człowieku. Baw się dalej w atakowanie i obrażanie ludzi na forach, bo widzę, że masz pokaźną wirtualną jadaczkę.
P.S. Każdy kiedyś był szczeniakiem i miał problemy z ortografią. Więc baw się dobrze poprawiając 10latków, bo najwyraźniej są na Twoim poziomie.
I nazwa Bumblebee nie pochodzi od pszczoły jako części "bee" pseudointeligencie, a od trzmiela czyli właśnie "bumblebee". A teraz daj upust emocjom, bo tak reagujesz na forach.
Cieniutki, agresywny bolek jesteś jak się nie podoba to nie właź i nie oceniaj innych. Mamusia nie nauczyła, że o gustach się nie dyskutuje. A battleship to film dla takich prostaków jak ty.
hahaha pisze się Bumblebee a nie bublebee.
bumblebe to znaczy czmiel .
a dumblendore to chrabąszcz . hehe
Sam jesteś kiepski frędzlu, nie znasz się to klasyka przede wszystkim dla wszystkich którzy w dzieciństwie czytali komisy.
mi się wydaje że to będzie odkrycie dinobotów i mam nadzieje żę tak będzie. Grimlok jako przywódca Dinogotów powinien wyglądać jak w Transformers: Fall of Cybertron. to wtedy będzie pocisk http://www.ppe.pl/news-15777-Ciezarowka_czolg_dinozaur.html oblukajcie sami
4 część może kogoś będzie jakaś śmierć Optimusa lub Sam, a może Autoboty odejdą już na zawsze na swoją planetę?
jak moga odejsc na swoja planete jak w 3 cz. została zniszczona i Optimus powiedział ze .. "jednno jest pewne zostaniem na tel planiecie" czy jakos tak.
Już by mogli zrobić Transformers Chronicles. Przedstawić wydarzenia pomiędzy 1 i 2 lub 2 i 3.
Mam tylko nadzieję że nie będzie ponownego wskrzeszania Megatrona jak w dwójce, niech już lepiej opowiedzą jakąś inną historię bo przecież komiks to nie tylko Autoboty i Deceptikony.
Lepiej by było gdyby historia nawiązywała do filmu animowanego Transformers z 1986
http://www.filmweb.pl/film/Transformers%3A+The+Movie%2C+The-1986-104676.
Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą 4 część Transformers nie będzie kontynuacją żadnej z poprzednich części będzie całkowicie niezależną produkcją i w nowym filmie nie będzie nikogo ze starej obsady, ponoć wygląd zmienią także roboty (nie całkiem).
Tak, to samo napisałem w 1 poście.
A inny wygląd to wiadome, skoro to dopiero po przyleceniu na ziemię zmienili formy w pojazdy. ;]
Mi sie seria Transformers bardzo podoba !! Najbardziej zemsta upadłych ale jak zemsta upadłych to mogli więcej tych autobotów uśmiercić doprowadzić do totalnego chaosu w szeregach autobotów i jeszcze mogli zrobic troche bardziej widowiskowo walke upadłego z optimusem!!! ;) a tak to wszystko OK !!! :) co do 4 części to mogliby ukazać geneze cybertronu i wojne która zmusiła autoboty do wycofania sie !!! :) Ironhide za szybko został zabity przez sentinela !! :/ ale dobry by był motyw jakby optimus zamiast go dobuic na koncu wybaczyłby sentinelowi !!!! no to tyle ode mnie :) POZDRAWIAM FANÓW !!! :D
Bardzo dobrze, że Optimus utłukł Sentinela. Nie lubię w filmach tego pier**lenia się z wrogami - odstrzelić łeb i po sprawie.
jezeli by tak bylo to w 3 cz. jak decepty miały autoboty za niewolnikó "" to bumblebee by juz nie bylo...
mowa jest o powrocie ''UNICORN'a'' w tej że czesci. jak widzieliscie trailer i troszke poczytaliscie w dziale historii Prime'ów. to wiecie z bajek nawet że Unicorn przywraca Megatrona do życia. bodajze potrafi sie zmieniac w niezależną armate. poza tym dodadza nowe maszyny, i wciaż bedzie ten sam Prime ;) jest taka magiczna stronka dla fanów, po szukajcie, po czytajcie :) p.s. historia Prime'ów dóżo mowi o Tym filmie.
czwarta czesc nie koniecznie musi byc w przeszłosci lecz to mozliwe. mysle ze autoboty nie zniszczyli wszystkich deceptikonow . a to ze samych waznych zabiła.. lecz nie tylko to nie znaczy ze wszycy nie zyja.