PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102710
3,3 30 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

niedawno leciało w TVN teraz w TVN7
pierwsza emisja
w sobotę 7 czerwca 2014 o 23:50
druga emisja
niedziela 8 czerwiec 2014 o 20:00

ocenił(a) film na 10
LobeliaSakvil

zarazki mają od początku puszczać wszystkie 3 części na TVN7?

Starscream_armada16

tak Transformers zemsta upadłych leci na TVN7 teraz i w sobotę o 23:50 i w niedziele o 20:00 ale zauważyłem to co ty TVN7 ostatnio se robi jakieś skoki z filmami bo w tamtym roku w Lipcu puścił pierwszą część Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia a nie puścił drugiej i trzeciej części dwie wieże i powrót króla jeśli TVN7 faktycznie robi se skoki to w tym roku w lipcu polecą dwie wieże a transformers 1 2 i 3 leciał ostatnio w TVN więc powtórka jest bardzo świeża jak na TVN7 cóż może w lipcu puści nie mam pojęcia choć obstawiam ze 1 i 3 TVN7 nie ma praw . ale pierwszy raz spotykam się z takim czymś by Transformers leciał w TVN7 a jeśli chodzi o władce pierścieni to TVN7 ma prawa do całej trylogii a puścił tylko Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia dziwne to jest

ocenił(a) film na 10
LobeliaSakvil

wiadomo coś czy będą następne?

Starscream_armada16

Niestety nie jak będę coś wiedzieć to poinformuje ale TVN7 Taki jest se ostatnio robi skoki filmowe

użytkownik usunięty
LobeliaSakvil

Ludzi nie piszcie z LebeliaSakvil, to kolejne konto dobrze znanego trolla "wiesiek1215", który obrażał wszystkich krytykujących filmy o Harrym Potterze. Podejrzewam, że posiada jeszcze kilka kont, przy pomocy których obraża innych, UWAŻAJCIE NA NIEGO!!!

ocenił(a) film na 6

Ja nie rozumiem, jak można krytykować filmy o HP? :)

użytkownik usunięty
Sessi

Ja też nie, ale co zrobić?