Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 103058
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

https://www.youtube.com/watch?v=XHr0XgNxgs8

ocenił(a) film na 9
Puchy11

wow wow wow, efekty gniotą

Puchy11

Tutaj niedługo pojawią się polskie napisy :) https://www.youtube.com/watch?v=eXeY2WwHXMc

ocenił(a) film na 7
Puchy11

mega!!!

ocenił(a) film na 9
Puchy11

OMG! no to jeszcze kilka tygodni czekania i lecimy!

ocenił(a) film na 10
Puchy11

Ostatnia scena jak Optimus wjeżdża do miasta na Grimlocku i atakuje Deceptów zajebista :D
Ogólnie bedzie się działo.

ocenił(a) film na 9
Puchy11

Ten zwiastun wymiata.

ocenił(a) film na 9
Puchy11

Dziękuję za linka! W końcu się doczekaliśmy :D Kto zobaczył trailer minimum 5 razy? :P

Puchy11

Dno i metr mułu.

ocenił(a) film na 6
SilverX

Widzę ktoś tu tylko posty pełne hejtu wypisuje. Znajdź sobie jakiś cel w życiu.

t0ksyczny

Żaden hejt, każdy ma prawo wyrażać swoje opinie na dany temat. Nie każdemu podoba się robienie z widza idioty i kiczowata niekończąca się akcja...

ocenił(a) film na 6
SilverX

Pseudo inteligentne filmy lepsze nie są a przynajmniej wiem czego oczekiwać. Twój temat jak i poprzedni komentarz wcale mniej idiotyczne niż te filmy nie były. Nie podobać Ci się mogą ale po co wyrażać to na stronie gdzie głównie są fani danej marki? Zaś sam film nie wyszedł ale już oceniasz. Więc tak, hejtujesz. Ba, nie widziałem jakichkolwiek konkretnych argumentów tylko typowo gimnazjalne wyrażanie niezadowolenia.

t0ksyczny

Niestety prawda boli, każdy kto wylewa pomyje na Transformersy ma rację. To nie żaden Fanweb, tylko Filmweb. Podawanie tutaj konkretnych argumentów mówiących o słabości tej serii jest niepotrzebne. Rozumiem, że można być fanem budyniu, czekolady czy kawy ale Transformersów?

ocenił(a) film na 6
SilverX

Twój brak tolerancji i zrozumienia to zguba. Ja nienawidzę kawy i dziwie się, że ktokolwiek ją lubi ale nie chodzę z tym na strony o kawach i nie rozpowiadam wszem i wobec mej nienawiści.

ocenił(a) film na 9
SilverX

idz smerfy ogladac

SilverX

Według mnie to w tym zwiastunie też nic ciekawego nie pokazali gdyby nie był bym fanem tej Seri to ten zwiastun nie przekonał by mnie żeby obejrzeć ten film większość scen z 1 zwiastunu i spotu i nie chodzi mi oto że film ma być zaraz głupi bo pewnie i tak film obejrzę z 10 razy tak jak poprzednie części ale według mnie ten zwiastun był nieciekawy ZWIASTUN NIE FILM i możecie mnie wyzywać od gimbusów bo mam swoje zdanie

ocenił(a) film na 5
Puchy11

Optimus z mieczem na grzbiecie dinozaura, który zieje ogniem (WWWWWWWWWWOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAA) MEGA ocieka zajebistością.

joker89

Bałem się tej 4 części. Chociaż na pierwszej trylogii bawiłem się wyśmienicie, to naprawdę bałem się że 4 część będzie słaba, na dodatek z innymi aktorami. Zobaczyłem teraz zwiastun i się zakochałem po raz 4 :) Czekam!

ocenił(a) film na 7
Snajper_21

Jeżeli chodzi o efekty specjalne to wszystko stoi na najwyższym poziomie. Może przesadzam ale Oscar za efekty specjalne może się należeć :)

Lukass15

Ależ to są efekty specjalne najniższej klasy, Bay stosuje w tej serii tanie chwyty filmowe. Na Oscara to za mało.

ocenił(a) film na 7
SilverX

Efekty najniższej klasy ? to pokaż mi film który ma ładniejsze.

SilverX

Pomijając już to że Oscary są dla ubogich, to Bay wydał na nowe kamerki IMAX więcej niż nie jeden reżyser na swój Oscarowy film... Pamiętasz jak tworzyli 3 część? Zamknęli chyba jakieś 3 ulice żeby porozrzucać na nich złom dla lepszego efektu. Podczas kręcenia filmu zniszczono w sumie 532 samochody. A ty i tak daj Oscara Avatarowi, gdzie nagrywanie wyglądało tak http://www.hddstudio.pl/userfiles/image/green_box.jpg Już pomijając co kaskaderzy u Bay'a wyprawiają https://www.youtube.com/watch?v=H-9a6SNxc_E

Filips19

Nie zmienia to faktu, że efekty specjalne w Transformersach to tanie efekciarstwo. Efekty specjalne mają czemuś służyć ale jak już są tylko zbędnym zapychaczem to jest naprawdę źle.

użytkownik usunięty
joker89

Po twojej wypowiedzi sadze iż chodzisz do gimnazjum

ocenił(a) film na 5

Dorosły facet nie może się jarać filmem rozrywkowym? Chyba masz smutne pełne kompleksów życie, skoro zakładasz, że tylko dzieci się jarają takimi pierdołami. Weź tu człowieku wyjedź z pozytywną wypowiedzią.

użytkownik usunięty
joker89

Może i przesadziłem ale to moja nic nie ważna opinia o twoim poście .
Fakt mam smutne pełne kompleksów życie .
Dorosły facet może się jarać filmem rozrywkowym bo wiadomo każdemu przyda się rozrywka po pracy .

Przepraszam jak ciebie uraziłem .

ocenił(a) film na 9
Puchy11

Dzis jeszcze klip bedzie odnosnie reklamy OREO

czyli kolejny nowy SPOT

ocenił(a) film na 10
RollOut

klip a o której

RollOut

Jaki klip? o.O

użytkownik usunięty
Puchy11

Dinozaury -,- WTF +znowu wątek miłosny ..co za syf
Ten akurat wątek miłosny mogli sobie darować a dino też nie potrzebne ...

Bez Dino miałbyś znowu 3 tylko z nowymi przeciwnikami... brawo

Puchy11

Efekty super, ale oby ten film nie opierał się tylko na efektach. Chociaz znając zycie tak własnie będzie.

kamilxxx09

Ktoś wie czy akcja z dinobotami będzie rozgrywać się tylko w Chinach czy przeniosą się do Ameryki bo wygląda na to że Grimlock pierwszy raz pojawi się w Chinach

tajnyx2

Wiesz, sorry, ale nie jestem w temacie, także nie musisz tłumaczyć :D

Puchy11

Jak dla mnie to brakuje muzyki budującej napięcie niby coś tam jest jak te statki lecą na ziemie, ale w 3 była lepsza muzyka jeśli chodzi o trailer https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kHRf01Gjosk#t=56

Filips19

Muzyką to się akurat nie martw... Tutaj pasuje idealnie jako taka postapokaliptyczna?

ocenił(a) film na 9
Filips19

Uwaga SPOILER

Jesli chodzi o fabule, w Chinach zostaja znalezione dwa badz 3 dnioboty, Grimlock.
Pozostala czesc jest uwzieziona na statku Lockdowna, razem z Driftem. Ponoc Drift tez moze byc szpiegiem decepticonow.
Nie wiadomo, ze dinomoty maja forme zmiany w robota, nie sugerowac sie prosze linia robotow.
Lockdown poluje na Optimusa, byc moze na jego matryce, byc moze wyslal go sam Unicron.
Bumblebee nadal bedzie gadal przez radio
Miecz Optimusa pochodzi od Grimlocka

To wszystko spekulacje, nie sa potwierdzone

ocenił(a) film na 9
Puchy11

Pytanko do zorientowanych w temacie :
Kto stoi po lewej stronie na tym zdjęciu (screen ze zwiastuna) :
http://www.tfw2005.com/transformers-news/attach/1/AoE-Trailer-3-Screen-Caps-078_ 1400142741.jpg

Optimus22

Na 100% Drift to ten co w Bugatti się zmienia

ocenił(a) film na 9
tajnyx2

Racja, porównałem sobie z tą grafiką i się zgadza. Dzięki kolego.
http://www.hasbro.com/common/assets/Image/Wallpaper/4524e7f350569047f59e29e178bb 7638/62e3fdcb50569047f510d51be1dbb3a3/2D6FE5BA50569047F5E0301ECCFF2836.jpg

ocenił(a) film na 4
Optimus22

Ej mam pytanie, z dinobotów tych większych jest ten t rex i latający nietoperz czy coś takiego?
Nie myślicie, że Bay da jakiegoś innego przeciwnika Grimlockowi? Bo na tamty ptaku zawiesił się chyba Bee ;p
Generalnie Lockdown się nie pieprzy, widać, że troszkę pociśnie ktoś w końcu Prime;a. Co do Galvatrona, to jak to z nim w końcu jest? Po ludzkiej stronie czy nie? Bo coś słyszałem, że to ludzie go zrobili jakoś.

BTW. Myślałem, że efekty specjalne nie mogą być już lepsze, myliłem się;p

A lockdown w co się transformuje tak w ogóle? Tam widziałem w pierwszych scenach, że samochód jakiś ciemny był podobny do niego.

ocenił(a) film na 9
Ajinur

Lambo Aventador

ocenił(a) film na 7
kamillo1

Z takiego małego Lambo robot wielkości optimusa ? Dziwne trochę.

ocenił(a) film na 9
young22

Czepiasz się ;)

kamillo1

Nie wiadomo czy na pewno, te czarne lambo to Lockdown. Wszystko i tak okaże się 27 czerwca.

ocenił(a) film na 9
Prorok360

Na trailerze jak wół widać, że to on. No chyba, że to jakaś manipulacja xp

kamillo1

To już nie wiem ale dla mnie wygląda, że to ktoś inny albo zmieniając się w lambo zmienił swój wygląd.

kamillo1

Przepraszam pomyliłem się jednak to Lockdown

ocenił(a) film na 9
Prorok360

:)

Dla jasności można odwiedzić sobie stronę Hasbro i tam jest spoko kto jest czym.

kamillo1

Dzięki