Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 103058
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Jak sądzicie czy Transformers 4 przebije trzecią część, jeśli chodzi o efekty

ocenił(a) film na 10
remik23

Moim zdaniem tak. Już po samych zwiastunach widać, że są o niebo lepsze. Nowy image robotów mi sie bardzo podoba. Wyglądają bardziej realistycznie, że tak powiem :D
Chyba pyknie pierwszy mld w tym roku

ocenił(a) film na 6
mateusi91

Mateusi91 w 100% się zgadzam efekty powinny bić lepsze i mam nadzieje że tf4 zarovi ponad 1 mln

ocenił(a) film na 9
remik23

Przebije i to bez żadnych problemów.

ocenił(a) film na 8
remik23

Ta część zmiażdży trójkę.

ocenił(a) film na 2
matrix142

zmiażdży? mnie te dinoboty kompletnie odrzuciły od tej części..

Dworsky0

Ojejku, a mnie nie.I co teraz? :(

ocenił(a) film na 4
Be_am07

Dinoboty są mega power upem dla tego filmu, zobaczyć je w akcji na pełnym ekranie? Fiu fiu, Jurrasic Park tylko, że ala matrix. Czy można marzyć o lepszych efektach i emocjach? Fajne jest to, że jest dużo niewiadomych w tym filmie, a spoty jeszcze podkręcają tą ciekawość. Wygląda na to, że fublarka faktycznie się znacznie poprawiła, więcej skupienia na transach i tak powinno być od początku.

ocenił(a) film na 7
remik23

na 1000% :)

ocenił(a) film na 4
remik23

Logiczne że film ktory jest nawet 3 lata nowszy ma ładniejsze efekty, technologia graficzna ciągle się polepsza

ocenił(a) film na 5
remik23

z tego co widze tylko na zwiastunach to bardziej realistycznie wygladaly tf z 2007. tam zelazo wygladalo jak zelazo jak np transy pladrowaly ogrodek witwycky'ego, ale w samej nawalance to juz troche gorzej wyglada niz w tf4

Ade_Er

To nie żelazo... Cybertrończycy są zbudowani z niestabilnego molekularnie metalu, nie żelaza

Ade_Er

Już pomijając to że w TF z 2007r a tym co zobaczymy za 8dni widać znaczną poprawę jakości. W "jedynce" transformery wyglądały jak zrobione z origami tylko zamiast papieru blacha