Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154342
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Trylogia ''Transformers'' z Michalem Bayem to bardzo dobre rozrywkowe kino akcji.
Ja w TF3 dostrzegłem parenascie błędów jakie nie sa napisane w ciekawostkach na filmwebe.pl, analizowalem kilka dni film ogladajac nie ktore momenty w zwolnionym tepie.
1. Decepticon ptaszek, zmienia sie w co chce, w telewizor, w drukarke,robota podobnego do bambobee, a pytanie brzmi, Gdzie te wszystkie czesci miescily sie, bo ja nie widzialem ani jednej z tych rzeczy jak byl ptakiem.
2. Zabicie Ironhaida, podczas gdy sentinel strzela do niego poraz pierwszy jest to komputerowe, drugi strzal byl to zwykly wybuch ktory byl stylu, jest to widoczne, 3 minuty potem sentinel jest juz w magazynie przy wejsciu a straznicy, ktorzy byli daleko, strzelali z boku, dobrze sie skompetowalo jak zmienil sie obraz kamery, he wtedy bylo dobrze,
3. gdy sam i eps, wjezdzaja do miasta, itd, nadlatuje samolot deceptow, w pewnym momencie sa pod nim i wydawalo by sie ze spalilby ich zywcem a jednak oni nawet go nie dotkneli. potem strzal optimusa zepsul silnik, decept rozwala drzwi, potem rakersi jeden czerwony chce uderzyc decepta, pojawiaja sie iksry z uderzenia w twarz ale moment wczesniej wybuchaja iskry ktore potem tworza iskry z uderzenia, potem, drzwi statku sa nietkniete, aa byly rozwalone a sam samolot latal chociaz byl tez rozwalony, potem samolot metr nad ulica leci mezcyzna zostalby naprawde spalony a on ? nic. potem pacik, autoboty 2 na 2 decepty dwoje ludzi ucieka w strone ....deceptow xD
noi wiecej bylo ich he, ale nie chce mi sie pisac. ogolnie czasem ludzie, sam itd nie patrza sie tam gdzie sa roboty,