PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=505976}

Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154136
5,1 28 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Katastrofa !!!!!

użytkownik usunięty

Film może nie był taki zły, ale ta Rose to po prostu katastrofa, jak bay mógł wyrzucić megan, ta
nowa to wogulę nie umiała grać.
Ale chociaż będzie megan w transfomers 4.

Podobno Bay wyrzucił tą całą Megan z tej części bo wyzwała go od kogoś tam.
Ja i tak nigdy nie lubiłam jej więc cieszę się, że jej w tym filmie nie ma.

ocenił(a) film na 8
xxxDDD

2 części głównie dzięki Megan były bardzo ciekawe i do tego atrakcyjne, bez Niej nawet mi się nie chce podchodzić do trójki...

ocenił(a) film na 8
ostry666

Jednak obejrzałem, mimo wszystko i tak bardzo dobry, z Megan byłby jeszcze lepszy;)

użytkownik usunięty

Również zwróciłam uwagę na brak Megan Fox w filmie. Zmiana dosyć drastyczna, zwłaszcza, że w dwóch poprzednich częściach, była bohaterką pierwszoplanową.
Jej następczyni wypada po prostu żałośnie - jej gra aktorska jest równie sztuczna co jej wygląd (ugh, te jej wargi...), a reżyser i scenarzyści wcale nie pomagają na tym polu wycisnąć lepszych wyników. Dzięki nim, bohaterka przez cały film paraduje w szpilkach i białym stroju - i mimo wybuchów, strzelanin, pościgów, skoków i sama nie wiem czego jeszcze, pozostaje w nienaruszonym stanie.

Jeśli o mnie chodzi, to film wypada słabo jako całość. Jest lepszy od Zemsty upadłych (co jakoś mnie nie dziwi - w końcu nie było tam praktycznie scenariusza), ale polecam go tylko zatwardziałym fanom Transformers i osobom, które chcą pooglądać efekty specjalne.
Ocena ogólna Transformers 3 na Filmwebie jest zdecydowanie zbyt wysoka i nie obrazuje rzeczywistej wartości produkcji (i nie, nie mam na myśli pieniędzy).
Czy z Megan byłoby lepiej? Tego nie wie nikt.

użytkownik usunięty

Ja oglądałam TF2 i mi się bardzo podobało :)
Ale każdą ocenę szanuje :)