czy wiadomo komuś coś na temat edycji BD 3D?? oglądałem plan wydawniczy Imperial
Cinepix i w marcu tego nie będzie. Zaczyna mnie to wkur....ać. Imperial przygrywa w ch...a.
To jest po prostu nie do pomyślenia. Wydali tylko edycję 1 płytową z samym filmem jakoś w
listopadzie a o tym wydaniu zapomnieli, a jest co oglądać w 3D poza tym są jeszcze dodatki
specjalne i kulisy filmowe.
Co do dodatków to dysk z dodatkami dla Europy nie zawiera napisów PL Zawiera następujące języki:
Subtitles
English Arabic Chinese Czech Danish Dutch Estonian Finnish French German Greek Hindi Icelandic Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Malay Norwegian Portuguese Russian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish
więc najprawdopodobniej albo tym razem napisów nie będzie, albo w ogóle tego u nas nie wydadzą, bo bardzo wątpię żeby miała się pojawić druga wersja płyty z dodatkami dla Europy.
A co do 3D - oby zdechło bo mnie już wkurza że coraz częściej nie mam wyboru idąc do kina i muszę dopłacać za marne 3D (w TF3 jeszcze było nawet niezłe). Nie bawi mnie to w ogóle.