Najpierw przeczytajcie jaki to gatunek a później się wypowiadajcie. Ewidętnie film akcji i Sci-Fi. Jeśli ktoś nie lubi takich filmów to po cholerę się wypowiada ?? Jak dla mnie bardzo dopracowane szczegóły. Fabuła też niczego sobie, chociaż nie nawiązuje tak bardzo do całości jak poprzednie 2 części. To definitywnie ostatnia część Transformers.Jeśli ktoś lubie totalny rozpiździel to polecam ;) Najzabawniejsze były te 2 robociki. Ja osobiście lubie tego typu filmy. Muzyka 10/10, idealnie dobrana. Można też było się wzruczyć no i ładny odwrót akcji. Jeśli ktoś nie lubie tego typu filmów niech spier**** i się nie wypowiada bo tak naprawdę mógł by to być hit roku a on i tak napisze "Do bani, fajna bajka". Ten film taki właśnie jest i jak sie nie podoba to mniej pretensje do siebie że nie lubisz tego gatunku...
Ja uwielbiam ten gatunek, to wręcz mój ulubiony gatunek... Transformers 1 był bardzo dobry, dużo bardziej sensowny/logiczny, z humorem na poziomie. Natomiast T3 DOF to totalny gniot - jest bardzo niedopracowany (nie licząc efektów i muzyki) Ma beznadziejny scenariusz, jest pełny dziur logicznych i banalny humor.
Ok, tyle że Matrix to też film akcji i Sci-Fi, a pomimo tego jego twórcy zadbali o fabułę.
Mam identyczne zdanie :)
Kiedyś podałem przykład Matrixa 1 w dyskusji o T3, albowiem Moim zdaniem Matrix 1 to jeden z najlepszych filmów w historii w tym gatunku, to wręcz punkt odnośny jeśli chodzi o gatunek Sci-Fi - Muzyka, scenariusz, przesłanie, sceny walki, klimat, itd - wszystko GENIALNE! W kontekście Matrixa, T3 to wręcz obraza dla inteligencji widza.